Brilliant breidt zijn Brilliant Smart Home Control uit met een nieuwe slimme dimmer en slimme stekker

smart home family b

Toen we de Brilliant Smart Home Control eind 2018 voor het eerst evalueerden, ontdekten we dat het bedrijf het recht had om het te beschrijven als veel meer dan alleen een slim verlichtingssysteem. Het kan ook een live videofeed van een videodeurbel streamen, een Sonos-audiosysteem voor meerdere kamers bedienen, een interface met slimme thermostaten en nog veel meer. Op CES toont het bedrijf een uitgebreide productlijn met onder meer een nieuwe slimme inbouwdimmer en een slimme stekker voor het aansturen van lampen.

In tegenstelling tot sommige concurrerende slimme verlichtingsproducten, kunnen Brilliant-schakelaars zowel slimme als domme gloeilampen bedienen, en de nieuwe schakelaars zijn relatief laag geprijsd, waarbij de dimmer $ 69,99 kost en de stekker $ 29,99. U moet echter ten minste één van Brilliant’s Smart Home Control-panelen hebben geïnstalleerd, en die variëren in prijs van $ 299 voor bediening met één schakelaar tot $ 449 voor bediening met vier schakelaars.

witte schakelaars 3g

De nieuwe dimmer heeft niet het fraaie touchscreen dat het primaire bedieningspaneel heeft, maar heeft wel aanraakgevoelige groeven voor het dimmen van de lichten. En aangezien de schakelaar ook slimme lampen kan aansturen, hoeft niet elke lamp elektrisch op de dimmer te worden aangesloten. Net als bij de bestaande producten zijn de nieuwe schakelaar en slimme stekker compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Ze kunnen worden geïntegreerd met verlichtingsproducten van Philips Hue, LIFX, de Kasa Smart-lijn van TP-Link, Lutron en Leviton.

Brilliant neemt nu pre-orders aan voor de nieuwe apparaten en verwacht ze later in januari te verzenden.

0 Shares:
You May Also Like