Bowers & Wilkins onthult PX7 Carbon Edition hoofdtelefoon

bw px7 carbon edition bluetooth headphones side view

Bowers & Wilkins viert deze maand groots met jubileumvieringen, waarbij hij vorige week de 25e verjaardag van zijn 600-serie luidsprekers aankondigde en nu de 10e verjaardag van zijn allereerste hoofdtelefoon – de bedrade P5 – door een Carbon-editie aan te kondigen van zijn eenjarige PX7 Bluetooth-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

De Carbon Edition komt in oktober uit voor $ 400, dezelfde prijs als de bestaande PX7, en heeft dezelfde koolstofvezelversterkte polymeerconstructie, maar met een nieuwe “hoogwaardige” zwarte afwerking en diamantgeslepen details rond het B&W-logo platen op beide oorschelpen.

B&W zegt dat de stijve maar lichtgewicht hoofdband en armen van de PX7 Carbon Edition en de oorschelpen van traagschuim zijn ontworpen voor comfort terwijl de akoestische prestaties van de hoofdtelefoon worden gemaximaliseerd. (We hebben niet de kans gekregen om de originele PX7 te beoordelen, en we hebben nog niet naar de Carbon Edition geluisterd. Blijf op de hoogte.)

Verder deelt de PX7 Carbon Edition dezelfde kenmerken en specificaties als de originele PX7, die verkrijgbaar zijn in spacegrijs en zilver.

bw px7 carbon editie bluetooth hoofdtelefoon

Uitgerust met 46,3 mm-drivers, beschikt de PX7 Carbon Edition over een reeks van vier ruisonderdrukkende microfoons die on-demand omgevingsgeluid doorlaten, terwijl twee extra microfoons worden gebruikt voor spraakoproepen.

Dubbele nabijheidssensoren pauzeren de muziek wanneer u een van de oorschelpen optilt of de hoofdtelefoon op uw nek schuift. U kunt ook op een knop drukken om respectievelijk Google Assistant of Siri op uw Android-telefoon of iPhone op te roepen.

Ondersteuning voor Qualcomm’s aptX Adaptive codec zorgt voor 24-bit/48KHz audio met hoge resolutie via Bluetooth 5.0, op voorwaarde dat het apparaat waarop de hoofdtelefoon is aangesloten dezelfde codec ondersteunt. De PX7 is ook uitgerust met een 3,5 mm audio-aansluiting en een 1,2 meter lange kabel voor analoog bekabeld luisteren.

De hoofdtelefoon kan tot 30 uur muziek afspelen via een Bluetooth-verbinding met ruisonderdrukking ingeschakeld, terwijl een oplaadtijd van 15 minuten met een USB-C-kabel tot vijf uur batterijduur oplevert. U kunt ook audio streamen via USB terwijl de batterij wordt opgeladen.

0 Shares:
You May Also Like