Blink onthult zijn eerste videodeurbel

blink video doorbell

Blink, fabrikant van goedkope beveiligingscamera’s zoals de Blink Mini van $ 35, betreedt de markt voor videodeurbellen. Het Amazon-bedrijf is ook bezig met een accessoire dat zijn Blink Outdoor-camera omzet in een schijnwerpercamera.

Aangekondigd tijdens Amazon’s jaarlijkse hardware-evenement voor de herfst, zal de Blink Video Doorbell voor slechts $ 50 worden verkocht, ongeveer hetzelfde als Wyze’s concurrerende videodeurbel- en belbundel.

De Blink Video Doorbell is nu beschikbaar voor pre-order in zowel zwarte als witte smaken en kan worden gevoed door een paar AA-lithiumbatterijen, of je kunt hem aansluiten op je bestaande deurbelbedrading en bel.

De videodeurbel ondersteunt 1080p videoresolutie bij 30 frames per seconde, met een 135 graden horizontaal en 80 graden verticaal gezichtsveld, samen met infrarood nachtzicht.

Bij gebruik in een draadloze opstelling kunt u met de Blink Video Camera chatten met bezoekers via de geïntegreerde luidspreker en microfoon, evenals een live feed van uw deur bekijken wanneer de deurbelknop wordt ingedrukt of wanneer beweging wordt gedetecteerd (bewegingszones zijn ondersteund, maar niet detectie van personen). Om op andere momenten een live videofeed te zien, moet de deurbel bedraad of gekoppeld zijn met de $ 35 Blink Sync Module 2Remove non-product link, een draadloze hub waarmee u maximaal 10 Blink-cams kunt aansluiten.

De vervangbare AA-batterijen van de deurbel moeten tot twee jaar meegaan als het apparaat is gesynchroniseerd met de Blink Sync Module 2; anders varieert de levensduur van de batterij “op basis van apparaatinstellingen, gebruik en omgevingsfactoren”, zegt Blink.

Blink biedt een paar abonnementen voor het opslaan van opgenomen video’s in de cloud. Het Blink Basic Plan van $ 3 per maand/ $ 30 per jaar omvat 60 dagen videogeschiedenis voor een enkele camera, plus de mogelijkheid om video’s te delen. Een Blink Plus-abonnement wordt geleverd met alle functies van Blink Basic voor een onbeperkt aantal Blink-apparaten voor $ 10 per maand of $ 100 per jaar, samen met een uitgebreide garantiedekking en 10 procent korting op de aankoop van andere Blink-producten op Amazon.

Als je de abonnementen liever overslaat, kan de Blink Video Doorbell ook opgenomen videogebeurtenissen lokaal opslaan op een USB-flashstation, maar die functie vereist de eerder genoemde Blink Sync Module 2.

Uiteraard werkt de Blink Video Doorbell met Alexa, hierdoor bedien je het apparaat met spraakcommando’s en krijg je notificaties van Alexa wanneer de deurbel wordt ingedrukt of beweging wordt gedetecteerd. Om de deurbel in aangepaste Alexa-routines op te nemen, moet deze worden bedraad of gekoppeld aan de Sync Module 2.

Blink zegt dat de videodeurbel weerbestendig is, maar geen IP-classificatie heeft.

Naast de videodeurbel introduceert Blink ook zijn Floodlight Camera-bevestiging, een batterijgevoed LED-accessoire dat de bestaande Blink OutdoorRemove niet-productlink in een schijnwerpercamera verandert.

knipperende schijnwerpercamera

De dubbele LED-schijnwerpers op de houder kunnen tot 700 lumen schijnen en de lichten kunnen worden geactiveerd wanneer de Blink Outdoor-camera beweging detecteert.

Naast de LED-houder komt de Blink Solar Panel Mount, die (volgens Blink) de Blink Outdoor-camera een “non-stop duurzame lading” geeft, mits deze voldoende zonlicht opvangt.

blink zonnepaneel montage

De Blink Floodlight Camera-montage is nu beschikbaar voor pre-order en kost alleen $ 40, of je kunt de montage gebundeld met de Blink Outdoor kopen voor $ 140 (de twee afzonderlijk gekochte producten kosten dezelfde prijs).

Ondertussen kost een Blink Outdoor gebundeld met het Blink Solar Panel $ 130; we hebben contact opgenomen met Blink over de vraag of het zonnepaneel apart kan worden gekocht.

We zullen beoordelingen van de Blink Video Doorbell en de Blink Floodlight Camera-bundel hebben zodra we enkele testunits hebben geprobeerd.

0 Shares:
You May Also Like