Blink-beveiligingscamera’s voor thuis hebben de laagste prijzen ooit bereikt op Amazon

blinkindoor

Het toevoegen van beveiliging aan uw huis is een beetje goedkoper voor de tweede van deze Days Prime 2021. Amazon verlaagt de prijzen van zijn Blink Mini-, Blink Indoor- en Blink Outdoor-camera’s die respectievelijk $ 20, $ 50 en $ 60 kosten. Dat zijn gewoon uitstekende prijzen en dieptepunten voor alle drie de apparaten. De deals eindigen net voor middernacht op dinsdag Pacific time.

Van de drie Blink-camera’s die vandaag te koop zijn, hebben we de Blink Mini getest. We dachten dat het een zeer nauwkeurige bewegingsdetectie had met goede aanpassingen. Hoewel we wilden dat de app een beetje beter was. Onze recensie is echter van meer dan een jaar geleden en de Blink Mini heeft sindsdien waarschijnlijk belangrijke updates gehad. Bovendien kost het slechts $ 20 in plaats van de gebruikelijke $ 35, waardoor het een solide aankoop is.

De Blink Indoor ondersteunt tot twee jaar batterijduur op twee AA-lithiumbatterijen, zegt Amazon. De camera is voorzien van tweerichtingsaudio en aanpasbare bewegingsdetectiezones. De Blink Outdoor biedt ondertussen een vergelijkbare batterijduur, aanpasbare bewegingsdetectiezones en tweerichtingsaudio.

Als je Alexa-spraakbesturing wilt gebruiken met een van deze camera’s, heb je ook een Alexa-apparaat nodig met een scherm zoals de Echo Show 5. De Blink-camera’s hebben ook een paar add-ons, waaronder een abonnement van $ 3 per maand per camera of $ 10 per maand voor onbeperkte camera’s. Net als bij andere slimme camera’s kun je met het abonnement videoclips opnemen, bekijken en opslaan in de cloud. Er is ook een lokale opslagmodule waarmee u in plaats daarvan een USB-stick voor opslag kunt gebruiken. De Blink Sync Module 2 kost $ 35 en werkt met alle drie de camera’s.

0 Shares:
You May Also Like