Black Friday Hulu-deal: krijg een heel jaar lang snoeren snijden voor $ 1,99 per maand

hulunewui

Zin om een ​​duik te nemen in Hulu’s selectie van tv-shows en films, inclusief buzz-waardige hits als en? Als u zich vandaag aanmeldt voor het advertentie-ondersteunde abonnement van Hulu, kunt u het eerste jaar slechts $ 1,99 per maand betalen. Verwijder niet-productlink.

Voor Black Friday biedt Hulu een jaar van zijn basisabonnement “met advertenties” voor 67 procent korting. Wanneer uw 12 maanden voorbij zijn, keert het plan terug naar het standaardtarief van $ 5,99 per maand. Hulu biedt de deal aan tot en met 30 november, dus als je geïnteresseerd bent, pak het dan nu het nog kan.

Hulu heeft een hot streak als het gaat om originele shows, met (met in de hoofdrol Nicole Kidman en Kerry Washington), (Elle Fanning en Nicholas Hoult), (een show waar Vulture dol op is), en (als je niet hebt gezien of maar toch tijd om bij te praten) Emmy’s links en rechts opscheppen.

Hulu heeft ook een paar originele films die net debuteerden, waaronder een “home for the holidays”-romcom met Kristen Stewart en Mackenzie Davis (Verscheidenheid noemt het “formule gedaan met gevoel”) en een chiller met in de hoofdrol de geweldige Sarah Paulsen.

0 Shares:
You May Also Like