Binnenkort: een Ring-camera voor in je auto en Ring-drone voor thuis

Tijdens zijn jaarlijkse Alexa-evenement donderdag lanceerde Amazon een reeks nieuwe Ring-beveiligingsproducten die zijn reeks camera’s willen uitbreiden naar je auto en zelfs het luchtruim boven je hoofd. Zeg hallo tegen de Ring Car Alarm, Ring Car Cam en Ring Always Home Cam.

De nieuwe autoproducten van Ring, die in 2021 verschijnen, brengen beveiliging en bewaking naar je dashboard in de vorm van twee nieuwe producten: het autoalarm van $ 60 en de Car Cam van $ 200.

Net als andere auto-dongles, wordt het alarm aangesloten op de OBD-II-poort van uw auto en geeft het waarschuwingen naar uw telefoon “in het geval van stoten, inbraken, slepen en meer”. Wanneer verdachte activiteit wordt vermoed, stuurt het alarm een ​​waarschuwing naar de Ring-app, zodat gebruikers kunnen beslissen of de sirene moet worden geactiveerd. Je kunt het alarm ook koppelen aan andere Ring-apparaten, zoals lampen en camera’s, zodat ze worden ingeschakeld of beginnen met opnemen wanneer een gebeurtenis wordt geactiveerd.

amazon ring auto alarm

Ook nieuw in de Ring-familie is de Car Cam, die zowel op de weg als geparkeerd werkt. De Cam is uitgerust met een nieuwe technologie genaamd Emergency Crash Assist, die hulp vraagt ​​aan eerstehulpverleners wanneer een ernstige crash wordt gedetecteerd. Er is ook Traffic Stop, waarmee je Alexa kunt vragen om te beginnen met opnemen wanneer je wordt gestopt. En wanneer geparkeerd, gebruikt de Cam “intelligente sensoren” om “actief te controleren op stoten en pogingen tot inbraak”, en stuurt vervolgens een waarschuwing naar de Ring-app zodat je kunt zien wat er gebeurt.

Het is niet duidelijk hoe lang de camera zal opnemen wanneer de auto niet draait of wat het kost om video via LTE te streamen wanneer deze niet is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. Amazon zegt alleen dat het via LTE zal werken “met een optioneel connectiviteitsplan”.

Ring introduceert ook een Car Connect API, zodat fabrikanten Ring-services in hun auto’s kunnen integreren. Het eerste bedrijf aan boord is Tesla, en gebruikers kunnen de Tesla Sentry-modus bekijken en opgenomen rij-opnames bekijken in de Ring-app. Ring Car Connect kost $ 200, maar het is niet duidelijk of het een dealer-add-on of een afzonderlijke aankoop van Amazon zal zijn.

Thuis is waar de drone is

Als je een Ring-camera hebt, weet je hoe eenvoudig het is om zones en waarschuwingen in te stellen, zodat je de foyer, of bijvoorbeeld de kinderkamer, in de gaten kunt houden. Maar statische camera’s hebben inherente blinde vlekken. De Ring Always Home Cam is de zeer futuristische oplossing van Amazon voor dat eeuwenoude probleem. De Always Home Cam is in wezen een autonome mini-drone die door je huis patrouilleert wanneer je weg bent, en integreert met het Ring Alarm om “automatisch een vast pad te volgen om te zien wat er gebeurt.”

bel altijd op home cam dock

Als dat wild klinkt, is het dat ook. Amazon zegt dat het “een volledig nieuw type apparaat moest uitvinden”, zodat de Always Home Cam “vrij door het huis kon bewegen om meer gezichtsveldflexibiliteit te bieden”. Het is slim genoeg om onverwachte objecten te vermijden, uit kamers te blijven waar het niet gewenst is, en opgeladen te blijven door terug te keren naar zijn basis.

bel altijd op de home cam-app

Omdat privacy tegenwoordig een grote zorg is bij Ring, kan de vliegende camera van $ 250 niet handmatig worden bediend en wordt de camera automatisch uitgeschakeld wanneer deze in het dock wordt geplaatst. Het beschikt ook over end-to-end gecodeerde video, die naar de rest van Ring’s camera’s komt. Het is ook schijnbaar een toevoeging aan het Ring Alarm Security System, dat begint bij $ 200 voor een vijfdelige set.

Amazon zegt dat de producten in 2021 beschikbaar zullen zijn.

0 Shares:
You May Also Like