Beyerdynamic Space review: het is veel meer dan een Bluetooth-speakerphone

Beyerdynamic Space size comparison

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Prachtig design Uitstekende gesprekskwaliteit Zeer goede muziekprestaties Eenvoudig in gebruik

nadelen

Kan geen AAC- of aptX-indelingen van hogere kwaliteit streamenPrijs voor een luidspreker van zijn formaat

Ons oordeel

De Beyerdynamic Space rechtvaardigt zijn prijs met een uitstekend industrieel ontwerp en een uitstekende gesprekskwaliteit. De goede-maar-niet-geweldige kwaliteiten als muziekluidspreker doen niets af aan de algehele ervaring.

Prijs bij beoordeling

$ 179,00

Beste prijzen vandaag

Amazone

$ 179,00

Free

Beyerdynamic wil dat je zijn nieuwe Space beschouwt als een hoogwaardige luidspreker die ook dienst doet als luidsprekertelefoon. Het toestel maakt die ambitie waar en heeft een stijlvol design dat prachtig staat op je bureau.

Bij het opstarten vertelt een stem je het batterijpercentage en kondigt aan of de luidspreker is gekoppeld of verbonden. De Space kan met twee apparaten tegelijk worden gekoppeld en maakte na het inschakelen altijd opnieuw verbinding met mijn telefoon en computer.

De Space is ontworpen voor persoonlijk gebruik, dus het volumeplafond is niet zo luid als andere Bluetooth-luidsprekers in deze prijsklasse. Het ondersteunt ook geen AAC- of AptX-streaming, dus het beweert ook niet dat het een audiofiele luidspreker is. De Space streamt via Bluetooth 5.0 en ondersteunt de HFP- en A2DP-streamingprofielen. De 1,5-inch full-range speaker heeft twee passieve radiatoren en de speaker werkt met zowel Siri als Google Assistant.

Beyerdynamic Space-knoppen en poorten

James Barber / Gieterij

Toch is het een uitstekende desktopgenoot. Er is geen vervorming bij maximaal volume en Beyerdynamic heeft een discrete muziekmodus gecreëerd om de afspeelkwaliteit te maximaliseren. Er is ook een luidsprekermodus en het apparaat schakelt naadloos tussen de twee tijdens het aannemen van een oproep.

Hoewel ik slechts één luidspreker heb getest, zegt Beyerdynamic dat de Space True Wireless Stereo ondersteunt wanneer deze wordt gekoppeld aan een tweede apparaat. Als je kijkt naar het erfgoed van het bedrijf als fabrikant van eersteklas microfoons en hoofdtelefoons, lijkt het waarschijnlijk dat een paar Space-luidsprekers een aantrekkelijk en uitstekend klinkend alternatief zal bieden voor een gewone Bluetooth-luidspreker.

Beyerdynamic Space-knoppen en lichtring

James Barber / Gieterij

Telefoneren

Ik gebruik normaal gesproken verschillende koptelefoons of oordopjes voor telefoongesprekken aan mijn bureau, meestal AirPods Pro. Ik heb de Space getest met verschillende mensen die ik regelmatig bel en kreeg een unaniem oordeel dat mijn stem veel beter klonk dan normaal bij het gebruik van de luidspreker.

Vrijwel elke moderne Bluetooth-speakerphone klinkt beter dan de ouderwetse luidsprekers in de vergaderruimte die de afgelopen decennia zakelijke bijeenkomsten hebben geplaagd, maar de Beyerdynamic Space is een stuk beter dan elke andere draagbare speakerphone die ik heb gebruikt.

De luidspreker bevat wat Beyerdynamic zijn 360-graden slimme microfoontechnologie noemt. Maximaal zes personen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan een gesprek met behulp van de Space. De luidspreker belooft full-duplex audio, waardoor bellers kunnen spreken en tegelijkertijd gehoord kunnen worden zonder uitval of vocale onderbreking. Die functie werkt niet perfect, maar het werkt beter dan op elke andere speakerphone die ik heb geprobeerd.

Er zijn vier MEMS-microfoons (Micro-Electro-Mechanical Systems) die zijn ontworpen om automatisch audio te verwerken om achtergrondgeluid te verminderen en stemmen te versterken. Ik heb de Space gebruikt met een kachel in mijn kantoor en het heeft uitstekend werk geleverd om het ventilatorgeluid tijdens mijn gesprekken te verminderen.

Beyerdynamic Space onderaanzicht

James Barber / Gieterij

Ontwerp

Mijn recensie-eenheid was in “Noords grijs;” je kunt kiezen uit twee andere kleuren: Charcoal of aquamarijn. Het apparaat wordt geleverd met een tas met trekkoord om het te beschermen tijdens transport en een QuickStart-handleiding.

De luidspreker heeft een diameter van 5,2 inch en een hoogte van 1,5 inch en weegt slechts 0,75 lbs. Een volledige lading duurt 2,5 uur en belooft 20 uur gebruik op een lading. Als je geen stroom meer hebt, heb je na 10 minuten opladen weer twee uur gebruik.

De Space heeft ook een in kleur gecoördineerde USB-C-kabel en een USB-C naar USB-A-adapter. Die USB-A-adapter is gemaakt om op zijn plaats te klikken in een opening aan de onderkant van de luidspreker en biedt veilige opslag voor een klein onderdeel dat gemakkelijk uit het oog kan worden verloren.

Opsommen

De Beyerdynamic Space is een uitstekende luidsprekertelefoon met een werkelijk opvallend ontwerp, een die de prijs in hoge mate rechtvaardigt. Het is een werkelijk prachtig object dat herinnert aan het beste van modern design uit het midden van de eeuw.

Het is best goed als muziekluidspreker, hoewel het de mogelijkheid mist om muziek met hogere resoluties te streamen. Als je op zoek bent naar iets op je bureau om podcasts of nieuws te streamen en te genieten van een beetje muziek, dan is de Space een geweldige optie. Als de stereocapaciteit zo goed is als je van Beyerdynamic mag verwachten, zou een paar Space-luidsprekers een mooie (maar dure) upgrade moeten zijn.

Een groot deel van wat hier wordt aangeboden, is ontwerp en gebruiksgemak, die beide de premium prijs van de Beyerdynamic Space-luidspreker ondersteunen.

0 Shares:
You May Also Like