Beyerdynamic debuteert Free Byrd, de eerste echte draadloze oordopjes

Beyerdynamic Free Byrd true wireless earbud with charging case

Beyerdynamic heeft de release aangekondigd van zijn allereerste draadloze oordopjes. De Free Byrd True Wireless Stereo-koptelefoons zijn nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van $ 249.

Het Duitse audiobedrijf heeft relatief lang gewacht om zijn eigen draadloze oordopjes op de markt te brengen, en CEO Edgar van Velzen verklaart in een release: “We zijn er trots op dat we geluidskwaliteit boven marktdruk hebben gesteld, en met deze tijd hebben we met succes bereikt een nieuw niveau van ontwikkeling in geluidsprestaties, waardoor audioliefhebbers het perfecte paar in-ear TWS-oordopjes krijgen die er net zo goed uitzien en aanvoelen als ze klinken.”

Elke oordop heeft een driver van 10 mm met een frequentierespons van 10 Hz – 22 kHz. De hoofdtelefoon heeft zowel actieve ruisonderdrukking (ANC) als een transparantiemodus die is ontworpen om het gemakkelijk te maken om over te schakelen van meeslepend luisteren naar een gesprek met iemand in dezelfde kamer.

Model draagt ​​Beyerdynamic Free Byrd hoofdtelefoon

Beyerdynamic

De beloofde levensduur van de batterij is 11 uur voor muziek en 8,5 uur voor praten, met 70 minuten luistertijd na 10 minuten opladen wanneer de lithium-ionbatterij leeg is. De batterijhouder laadt op via USB-C of Qi draadloos.

De oordopjes zijn verkrijgbaar in zwart of grijs en het bedieningsoppervlak op elke oordop heeft een ontwerp dat doet denken aan een plectrum, met aanraakbedieningen met een prominent Beyerdynamic Wing-logo. Ze hebben een IPX4-classificatie, die hen zou moeten beschermen tegen zweet en opspattend water, maar niet per se een duik in het zwembad.

De Free Byrd gebruikt Bluetooth 5.2 en ondersteunt de aptX adaptieve en AAC-codecs. De hoofdtelefoon ondersteunt de spraakassistenten Siri, Amazon Alexa en Google Assistant van iOS. Er zijn in totaal vier microfoons, twee aan de linker- en rechteroortjes voor hoogwaardige telefoongesprekken.

Beyerdynamic Free Byrd echt draadloze oordopjes zwevend

Beyerdynamic

De hoofdtelefoon wordt geleverd met acht sets oordopjes voor een perfecte pasvorm. Er zijn vijf paar siliconen oordopjes (XS, S, M, L, XL) en drie paar schuimrubberen oordopjes. (S, M, L). De hoofdtelefoon wordt ook geleverd met een USB-A-naar-USB-C-oplaadkabel.

De Free De Byrd-hoofdtelefoons zijn ontworpen om te werken met de MIY-app van Beyerdynamic voor iOS en Android. Met de app kan Beyerdynamic firmware-updates aan de hoofdtelefoon leveren en er is een speciale low-latency-modus om de audioprestaties voor gamers te verbeteren.

De app beschikt ook over de Mosayc-functie (mow-zay-ick) van Beyerdynamic, die “aandacht voor detail met Mimi Sound Personalisatie” mogelijk maakt. Luisteraars kunnen een luistertest van twee minuten doen en Beyerdynamic zal een persoonlijk geluidsprofiel maken op basis van uw voorkeuren en hoormogelijkheden.

Beyerdynamic-koptelefoons hebben een toegewijde aanhang onder audioprofessionals, dus de verwachtingen zijn hooggespannen voor de Free Byrd TWS-hoofdtelefoon. We hebben het product in handen en zullen binnenkort een volledige recensie hebben (we wachten gewoon op de release van Mosayc).

0 Shares:
You May Also Like