Beveilig uw huis met 3 Blink-camera’s voor $ 150

blinkoutdoor

Amazon’s Prime Exclusive-deals blijven komen terwijl we bouwen aan de grote dag op 21 juni. Op dit moment kun je drie draadloze Blink-beveiligingscamera’s voor buiten ophalen voor $ 150. Dat is $ 100 korting op de normale prijs. Om deze deal en alle deals op Prime Day te krijgen, moet je een Amazon Prime-lid zijn. Als u niet voor de service wilt betalen, komt u mogelijk in aanmerking voor een gratis proefperiode van 30 dagen, net op tijd voor Prime Day.

We hebben deze beveiligingscamera’s niet beoordeeld, maar ze worden goed beoordeeld op Amazon (de winkelier is eigenaar van het merk Blink) met meer dan 50.000 beoordelingen. De camera’s van Blink ondersteunen 1080p video-opname, nachtzicht en tot twee jaar batterijduur op twee AA-lithiumbatterijen.

Omdat dit buitencamera’s zijn, zijn ze bestand tegen regen, wind en koude temperaturen tot -4 Fahrenheit en 113F in de zomer. Ze zijn draadloos, dus je hebt meer vrijheid om ze te plaatsen waar je wilt, zolang ze binnen het bereik van een draadloos signaal zijn.

De camera’s ondersteunen 802.11n Wi-Fi, maar als je geen signaal kunt krijgen, overweeg dan de Eero 6 Mesh Router die tot 1.500 vierkante voet kan bestrijken. Het is momenteel te koop voor een belachelijk lage $ 83 voor Prime-leden.

[Today’s deal: Blink Outdoor camera three-pack for $150 for Prime Members on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like