Beveilig je huis vandaag met Eufy’s slimme camera’s voor een stuk minder

eufy spaceview baby monitor

Een extra paar ogen nodig in huis? Amazon blaast Eufy’s beveiligingscamera’s uit. Verwijder niet-productlink, maar alleen voor vandaag. Eufy is het slimme huismerk van Anker, het razend populaire elektronicabedrijf. De verkoop van Amazon biedt allerlei soorten bundels op de Eufy Cam E-serie, de Spaceview-babyfoon en de EufyCam 2C. De verkoop eindigt net voor middernacht op donderdagavond Pacific time.

Hier zijn onze drie favoriete deals uit de uitverkoop.

Als je iets nieuws wilt, is de kit met drie camera’s van de EufyCam 2C nu $ 245, ver beneden de vraagprijs van $ 350. Deze modellen bieden 1080p-video-opname, een diagonaal gezichtsveld van 135 graden en een belofte van 180 dagen batterijduur. De camera’s werken binnen of buiten en hebben een IP67-classificatie voor stof- en waterbestendigheid. We hebben deze specifieke cameraset nog niet getest, maar over het algemeen houden we van Eufy-apparatuur.

De volgende is de Spaceview-babyfoon voor $ 140 in plaats van $ 200. Dit pakket heeft een 5-inch 720p-scherm en de camera heeft een groothoeklens. Je kunt de lens 330 graden draaien en 110 graden omhoog of omlaag kantelen. Het bevat ook vijf slaapliedjes. We waren erg blij met de Spaceview-monitor vanwege de configureerbare waarschuwingen voor geluidsdetectie en de mogelijkheid om te schakelen tussen standaard- en groothoekweergaven.

Ten slotte is er de EufyCam E-bundel voor één camera en basisstation voor $ 166,59 in plaats van de gebruikelijke $ 238. Deze bundel bevat een 1080p-camera, een batterijlevensduur van één jaar en IP65 water- en stofbestendigheid, zodat je hem binnen of buiten kunt plaatsen. We ontdekten dat de EufyCam E eenvoudig in te stellen was en dat hij een duur abonnement op cloudopslag nodig had. In plaats daarvan heeft het microSD-opslag aan boord. “De EufyCam E is een capabele camera voor binnen en buiten die iedereen zou moeten aanspreken die verplichte cloudabonnementskosten wil vermijden”, zeiden we.

[Today’s deal: Eufy Home Security Systems sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like