Beveilig je huis met de Ring Video Doorbell Pro voor slechts $ 120

ring video doorbell pro

Als je een goede prijs wilt voor een slimme videodeurbel om de beveiliging van je huis te verbeteren, wil je vandaag nog op een geweldige deal bij B&H Photo and Video springen. De winkelier verkoopt de Ring Video Doorbell Pro voor slechts $ 120. Verwijder de niet-productlink, een flinke korting op de oorspronkelijke prijs van $ 250.

Dit is voor de originele versie van de Ring Pro en niet voor de recent uitgebrachte upgrade. De nieuwere is in wezen hetzelfde met enkele toegevoegde functies, zoals ingebouwde begroetingen door Alexa als je niet thuis bent; geen enorm verlies voor $ 50 minder.

We hebben deze versie van de Ring Pro in 2018 beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren. “De Ring Video Doorbell Pro biedt geavanceerdere bewegingsdetectie en wordt geleverd in een kleiner pakket”, zeiden we.

De Pro vereist vaste bedrading naar de elektriciteit in uw huis, in tegenstelling tot de andere versies van Ring die ofwel batterijen nodig hebben of met zowel batterijen als bedrading kunnen werken. Dat maakt de installatie iets ingewikkelder, maar over het algemeen is het een uitstekende slimme deurbel.

Het beschikt over drie detectiezones en heeft slimmere detectiemogelijkheden dan de gewone oude Ring Video Doorbell of de Video Doorbell 2. De originele Pro heeft een gezichtsveld van 160 graden, tweerichtingsaudio, nachtzicht en dual-band wifi. Fi. Voor $ 120 is dit een uitstekende deal.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell Pro for $120 at B&H.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like