Beveilig je huis met $ 95 korting op Eufy’s slimme slot en videodeurbel

eufy smart lock touch 2

Als je de beveiliging van je huis wilt verbeteren, is het doe-het-zelfsysteem van Eufy een geweldige en betaalbare manier om te beginnen. En vandaag is het nog goedkoper: Amazon verkoopt de Eufy Security Wi-Fi Video Doorbell voor $ 100. Verwijder niet-productlink en de Eufy Security Smart Lock Touch voor $ 185. Verwijder niet-productlink wanneer u de kortingsbonnen onder op elke productpagina knipt. Dat is de laagste prijs die we hebben gevolgd voor een van deze producten.

De Eufy Wi-Fi Video Doorbell biedt 1080p video-opname met ondersteuning voor beeldvorming met een hoog dynamisch bereik, tweerichtingsaudio, video-opslag aan boord in plaats van cloudintegratie en integratie met slimme schermen van Amazon en Google. We hebben dit specifieke model niet beoordeeld, maar we waren dol op de vergelijkbare Eufy Security Wireless Doorbell die we hebben getest.

Het Eufy Smart Lock Touch Lock is een aanvulling op de deurbel en heeft een scala aan configuratie-opties, en bevat fysieke sleutels met een hoge beveiliging als onderdeel van het pakket. Toen we het in juni beoordeelden, gaven we het drie van de vijf sterren, met als grootste klacht dat de vingerafdruklezer van het slimme slot goed was, maar niet consistent genoeg om een ​​prijskaartje van $ 249 te rechtvaardigen. Met de huidige kortingsprijs van $ 185, zal het echter een beetje gemakkelijker zijn om af en toe een slechte scan op te lossen.

[Today’s deals: Eufy Security Video Doorbell for $100Remove non-product link and Smart Lock Touch for $185 on Amazon]
0 Shares:
You May Also Like