Betreed het hoogwaardige Sonos-audio-ecosysteem voor een belachelijk lage $ 99

sonosplay1

Toen we de Sonos Play:1 mini Wi-Fi-speaker al in 2013 beoordeelden, zeiden we dat het “een krachtige toegangspoort tot het Sonos-universum” was. Zeven jaar later is dat nog steeds het geval, en vandaag kun je de kleine luidspreker krijgen voor slechts een derde van de oorspronkelijke vraagprijs. Sonos verkoopt een opgeknapte Play:1 voor $ 99. Verwijder de niet-productlink nu in zowel zwart als wit. Sonos geeft een jaar garantie op de refurbished apparatuur.

Deze miniluidspreker is voorzien van twee klasse D digitale versterkers, een tweeter, een mid-woofer en instelbare bas- en treble-regelaars. Dat alles komt samen om een ​​zeer goed geluid te leveren. Tijdens onze tests ontdekten we dat het alle verschillende muziekgenres die we probeerden heel goed speelde. “De Play:1 heeft geweldig werk geleverd met vrijwel alles wat ik erop gooide”, zei onze recensent. “En het volume werd gemakkelijk luid genoeg om een ​​vrij grote kamer te vullen zonder vervorming.”

De Play:1 kan ook worden gekoppeld aan een andere Play:1 om desgewenst nog meer geluid te creëren. Deze luidspreker is compatibel met verschillende online muziekdiensten, waaronder Spotify, Amazon en Apple Music. De Play:1 integreert ook met Amazon’s Alexa voor spraakbesturing.

Sonos heeft de Play:1 een paar jaar geleden stopgezet, dus verwacht geen verbeteringen aan de software. Dat gezegd hebbende, als je je tenen wilt onderdompelen in het luxueuze Sonos-ecosysteem, is dit een betaalbare manier om te beginnen.

[Today’s deal: Refurbished Sonos Play:1 for $99 on Sonos.comRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like