Beste Walmart Prime Day-deals 2022: tv’s, beveiligingscamera’s, meer

Vizio Elevate

Let op, Walmart-shoppers: bereid je voor op tal van deals die later deze maand samenvallen met Amazon’s Prime Day-winkelevenement. Niet alleen zal Walmart over het algemeen overeenkomen met de beste deals van Amazon, het biedt ook een groot aantal eigen kortingen op tv’s, beveiligingscamera’s, draadloze hoofdtelefoons, smart home-producten en meer.

We zijn nog een paar dagen verwijderd van de officiële start van Prime Day, maar we zien al een aantal leuke Walmart-deals voor LG-, Samsung- en Sony-tv’s, evenals kortingen voor slimme Google-luidsprekers plus een hoog gewaardeerde beveiligingscamera. We houden onze ogen open voor meer Walmart Prime Day-deals in de komende dagen, dus houd ons in de gaten.

Wanneer is Amazon Prime Day 2022?

Dit jaar duurt Prime Day twee dagen, van 12 en 13 juni. Natuurlijk maken de daadwerkelijke Prime Day-datums niet zoveel uit voor Walmart, aangezien de retailer zijn eigen niet-Prime Day-deals aanbiedt om te concurreren met het grote evenement van Amazon .

Moet je een Amazon Prime-lid zijn om Prime Day-deals te kopen?

Als je op Amazon winkelt, ja, dan moet je je wel abonneren op Prime om de beste Prime Day-deals te krijgen. Amazon Prime kost $ 139 per jaar of $ 14,99 per maand, en dat is inclusief free verzending voor Prime-items, toegang tot Amazon Prime Video-streaming, uw keuze uit Prime Day-deals en andere voordelen. Dat gezegd hebbende, je kunt nog steeds deelnemen aan Prime Day door je aan te melden voor een free Amazon Prime-proefperiode van een maand, die u kunt annuleren zodra Prime Day voorbij is.

Natuurlijk heb je Amazon Prime niet nodig om bij Walmart te winkelen, hoewel de winkelier wel zijn eigen Walmart+-abonnementsservice heeft, die $ 12,95 per maand of $ 98 per jaar kost. Net als bij Prime biedt Walmart+ aanbiedingen free verzending en boodschappen bezorgen, en er is ook een free Walmart+ proef.

Wie biedt er nog meer deals aan tijdens Prime Day?

Houd Best Buy, Home Depot, Target en andere grote online verkopers in de gaten, die vaak de beste Prime Day-kortingen evenaren of zelfs onderbieden.

Beste Walmart Prime Day-deals 2022

Defender Guard HD Wi-Fi-beveiligingscamera

Defender Guard HD Wi-Fi-beveiligingscamera

1

Van: Walmart

Was: $ 99,99

Nu: $ 29,99
[$70 off]

Maar liefst $ 70 korting, de (meestal $ 100) Defender Guard HD Wi-Fi-beveiligingscamera biedt 2K-resolutie, aanpasbare bewegingsdetectie, infrarood nachtzicht, IP67-geclassificeerde weersbescherming en geen abonnement nodig.

Google Nest Mini

Google Nest Mini

2

Van: Walmart

Was: $ 49

Nu: $29,98
[$19.02 off]

De compacte, betaalbare Nest Mini van Google is een geweldige manier om je slimme huis een vliegende start te geven, en hij krijgt een flinke korting tijdens het Prime Day-seizoen.

Google Nest-audio

Google Nest-audio

3

Van: Walmart

Was: $ 99

Nu: $ 64,99
[$34.01 off]

De met stof beklede – en sterk afgeprijsde – Google Nest Audio heeft een stevig, fors ontwerp met een tweeter en een mid-woofer, die samen een indrukwekkend luid, gedetailleerd en vol geluid produceren.

Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max

4

Van: Walmart

Was: $ 229

Nu: $ 177,98
[$51.02 off]

De 10-inch Google Nest Hub Max is niet alleen een slim scherm; het is ook een Nest Cam die de kamer kan bewaken en je kan waarschuwen als hij problemen ziet of hoort.

LG 65-inch 4K NanoCell 80-serie Smart TV

LG 65-inch 4K NanoCell 80-serie Smart TV

5

Van: Walmart

Was: $ 699

Nu: $ 549
[$150 off]

Deze 65-inch NanoCell 80-serie tv van LG beschikt over een lcd-scherm met local dimming, de HDR10- en HLG-smaken van HDR, ingebouwde Google Assistant en Filmmaker Mode.

Sony 55-inch 4K X80J Smart-tv

Sony 55-inch 4K X80J Smart-tv

6

Van: Walmart

Was: $ 1.104,95

Nu: $ 598,00
[$506.95 off]

Deze 55-inch Sony X80J lcd-tv is misschien het model van vorig jaar, maar hij is ook bijna half af en wordt geleverd met functies zoals Dolby Vision HDR, Apple AirPlay 2, ingebouwde Google Assistant en Google TV, en Sony’s X1-chip voor 4K-upscaling.

0 Shares:
You May Also Like