Beste videodeurbellen van 2021: recensies en koopadvies

smart doorbell hub

Je voordeur is de toegangspoort tot je huis en moet dus goed beveiligd zijn. Of je nu op zoek bent naar onruststokers, toezicht houdt op pakketbezorging, wacht op een bezoek van vrienden of je verstopt voor die rare buurman die blijft vragen om je grasmaaier te lenen, deze videobewakingssystemen voor twee doeleinden helpen je om een ​​oogje in het zeil te houden. .

Als uw huis een laagspanningsdeurbelbedrading heeft, kunt u hiervan profiteren voor een ononderbroken service. Als dat niet het geval is, kunnen we een batterijgevoede oplossing aanbevelen die flexibeler is als het gaat om locatie. En als u huurt en niets aan de muur kunt bevestigen – of u wilt dit gewoon liever niet – kunnen we u een aantal alternatieven aanbevelen.

De meeste videodeurbellen worden geleverd met bewegingsdetectie, nachtzicht en smartphonewaarschuwingsfuncties, dus lees onze volledige beoordelingen voor meer informatie over hoe ze hebben gepresteerd. Velen hebben ook een maandelijks abonnement nodig om video in de cloud op te slaan, dus reken een paar jaar service in de prijs voordat u een beslissing neemt.

En als je ook overweegt om beveiligingscamera’s voor buiten aan je arsenaal toe te voegen, of een videodeurbel te integreren in een uitgebreid smart home-systeem, bekijk dan je compatibiliteitsopties zodat je niet met twee of drie verschillende apps moet jongleren.

Beste draadloze videodeurbel

De Ring Video Doorbell 4 kan worden ingesteld met de bestaande laagspanningsbedrading in huis, of hij kan op batterijvoeding werken (de batterij is inbegrepen). Hoewel we hem niet zo geavanceerd vonden als de Vivint Doorbell Camera Pro, biedt hij je wel de flexibiliteit om hem overal te installeren, zoals een achter- of zijdeur die waarschijnlijk niet over de benodigde bedrading beschikt. En als je een Ring Alarm-gebruiker bent, of als je andere Ring-camera’s in of rond je huis hebt en je betaalt al voor het abonnement dat nodig is om video-opnamen te maken, dan is dit de deurbel die je moet kopen.

Beste bedrade videodeurbel

Dit is niet de goedkoopste videodeurbel op de markt, maar het is absoluut de beste en biedt unieke functies die u niet zult vinden op concurrerende producten. Het levert een zeer hoge resolutie (1664 x 1664 pixels), heeft een gezichtsveld van 180 x 180 graden dat bezoekers van top tot teen laat zien, en het flitst een licht en klinkt een toon wanneer bezoekers naderen, waardoor ze de deurbelknop kunnen vinden terwijl potentiële portiekpiraten op de hoogte stellen dat ze in de gaten worden gehouden. U wilt zich aanmelden voor het ogenschijnlijk optionele cloudopslagplan ($ 4,99 per maand) om maximaal voordeel te behalen (u krijgt alleen een livestream van de camera zonder), maar de verkoopprijs is inclusief professionele installatie, zelfs als uw huis heeft niet de laagspanningsbedrading die nodig is voor stroom.

Beste videodeurbel op batterijen

Google loopt voorop in de markt voor videodeurbellen met zijn krachtige en veelzijdige Nest Doorbell (batterij). Ondanks zijn naam kan deze videodeurbel zowel op batterijvoeding werken als op de bestaande laagspanningsbedrading van uw huis die uw huidige deurbel van stroom voorziet. Dit slimme apparaat voor thuisgebruik was uiterst eenvoudig te installeren en te configureren, het leverde scherpe en duidelijke video-opnames en het was altijd nauwkeurig met zijn waarschuwingen en meldingen. Als je echter stevig in het Alexa-kamp van slimme luidsprekers en schermen zit, wil je bij Ring of een andere concurrent blijven, omdat deze veel beter werkt met Google Home-producten.

Beste voordelig geprijsde videodeurbel

Ring wint deze categorie door een goedkope maar sterke videodeurbel te bouwen die kan worden geïntegreerd met het steeds diverser wordende smart home-ecosysteem van het bedrijf. Ja, het is een single-band wifi-apparaat; en ja, het kan je bestaande gong niet laten rinkelen, ondanks dat het erop is aangesloten. Maar het levert behoorlijk goede 1080p-video bij daglicht en zeer goed zwart-wit nachtzicht als het donker wordt. En het doet het voor slechts $ 60.

Beste videodeurbel voor Apple HomeKit-fans

We raken steeds meer onder de indruk van Apple’s HomeKit smart home-initiatief, vooral de privacy die we met beveiligingscamera’s kunnen leveren. Logitech profiteerde van de beste functies van HomeKit om de Circle View Doorbell te leveren, die nu onze topkeuze is in videodeurbellen voor Apple-gebruikers die HomeKit gebruiken als basis voor hun slimme huis.

Beste alternatief voor videodeurbellen

Hier is een geweldig alternatief voor de videodeurbel. De Brinno SHC1000 zit achter uw deur en biedt een kijkgatniveau van uw veranda en alles wat daarachter ligt. Het vervangt je huidige kijkgaatje, dus een beetje doe-het-zelf is vereist, maar het zal bezoekers opnemen en loggen op een microSD-kaart. De videokwaliteit is niet vergelijkbaar met die van een deurbelcamera, maar als je er geen kunt monteren, is het een solide alternatief.

Nog een alternatief voor een videodeurbel

Huurders hebben niet altijd de mogelijkheid om een ​​deurbel te veranderen of te installeren. Als dat het geval is, overweeg dan dat de Remo+ DoorCam 2 een handig ontwerp heeft dat over de bovenkant van uw deur zit, zodat u de wacht kunt houden zonder gaten te boren of in een muur te gaan. Hij heeft geen deurbelfunctie, maar waarschuwt je wel voor iedereen op je veranda. Met tweerichtingsaudio kunt u chatten met mensen aan de andere kant van de deur zonder deze te openen.

Meer video deurbel beoordelingen

Martyn Williams produceert technologienieuws en productrecensies in tekst en video voor PC World, Macworld en TechHive vanuit zijn huis buiten Washington DC. Hij werkte eerder voor IDG News Service als correspondent in San Francisco en Tokio en deed verslag van technologienieuws uit Azië en Europa.

0 Shares:
You May Also Like