Beste video-babyfoon 2021: recensies en koopadvies

video baby monitor group test image

Babyfoons hebben maar één doel: ouders, vooral nerveuze nieuwelingen, gemoedsrust brengen. Elk van de hier besproken modellen zendt zowel audio als video uit, zodat moeders en vaders hun slapende kleintjes in de gaten kunnen houden, zodat ze dingen voor elkaar kunnen krijgen of gewoon een goede nachtrust kunnen krijgen.

Maar deze benodigdheden voor de kinderkamer kunnen net zo kieskeurig zijn als de baby’s die ze in de gaten houden. En net als vrijwel elk ander huishoudelijk apparaat, worden ze steeds capabeler en complexer. Naast conventionele video-babyfoons die een camera en een handheld LCD-scherm gebruiken, vaak een “oudereenheid” genoemd, zijn er nu ook Wi-Fi-systemen die verbinding maken met uw thuisnetwerk en uw smartphone gebruiken als zowel het display als de controller, net als doe-het-zelf beveiligingscamera’s. Deze laatste modellen bieden high-definition video, intelligente waarschuwingen en de mogelijkheid om uw kind overal waar u een internetverbinding heeft in de gaten te houden.

Om u te helpen de beste video-babyfoon voor de behoeften van uw gezin te vinden, hebben we een aantal belangrijke functies beschreven waarnaar u moet zoeken, en we zullen de resultaten van onze tests blijven delen. Dit zijn onze huidige topkeuzes, gevolgd door een kopersgids die u helpt uw ​​wensen en behoeften te identificeren als onze keuzes niet overeenkomen met wat u zoekt. En als u naar de onderkant van de pagina scrolt, vindt u links naar al onze nieuwste beoordelingen van videobabyfoons.

Beste video-babyfoon

Dankzij kunstmatige intelligentie kan deze camera ouders detecteren en waarschuwen wanneer baby’s zich in potentieel gevaarlijke slaapsituaties bevinden, zoals wanneer ze hun gezicht bedekt hebben of op hun buik slapen. Het heeft ook het unieke vermogen om te herkennen wanneer een baby rechtop in de wieg zit of lacht, en het maakt een foto die u kunt opslaan in een geheugenboek. Het schattige industriële design is de kers op de taart.

Tweede plaats

De SpaceView-babyfoon van Eufy Security heeft niet alle gekke functies van onze topkeuze, maar veel ouders met een slaaptekort geven misschien de voorkeur aan een eenvoudiger maar nog steeds zeer capabel systeem om hun baby in de gaten te houden wanneer ze niet in dezelfde kamer kunnen zijn. Deze camera kan ook pannen en kantelen om zicht op de hele kinderkamer te geven.

Waar moet je op letten bij het kopen van een video-babyfoon?

Als onze topkeuzes niet overeenkomen met uw budget of uw behoeften, helpt deze gids u alle functies te begrijpen die u tegenkomt bij uw zoektocht naar de perfecte video-babyfoon, zodat u het veld kunt verkleinen om precies te vinden wat u zoekt voor.

Beweging en audio sensoren: Vroeger moesten ouders een constant gesis van hun audiomonitors doorstaan ​​terwijl ze luisterden naar het geroezemoes of gehuil van hun kind. Gelukkig blijven veel moderne babyfoons in de “stille modus” totdat ze beweging en/of geluid detecteren, wat een waarschuwing activeert, zoals het activeren van het draagbare videoscherm of het verzenden van een melding naar uw smartphone.

wisenet babyview eco

Oplaadbare batterijen: Aangezien de camera hoogstwaarschijnlijk getraind blijft op uw bundel van vreugde, kan hij aangesloten blijven op netstroom. Maar de displays van de ouderunits zijn ontworpen om altijd aan te staan ​​en bij je te dragen als je van kamer naar kamer gaat. Dat kan batterijen snel leegmaken. Zoek naar een ouderunit die werkt op oplaadbare batterijen, zodat je ze niet constant verwisselt.

Nachtzicht: Omdat u uw kind vaak in het donker controleert, hebben de meeste video-babyfoons infrarood-LED’s die automatisch aangaan bij weinig licht. De truc is om ervoor te zorgen dat ze net genoeg oplichten zodat u uw kind kunt zien zonder dat het licht hem of haar wakker maakt.

Tweerichtingsgesprek: Als uw kind voortijdig uit zijn slaap begint te komen, is het laatste wat u wilt doen het risico lopen hem volledig wakker te maken door de kamer in te lopen om hem te kalmeren. Babyfoons bevatten vaak een push-to-talk-microfoon die u vanaf de ouderunit of uw smartphone kunt activeren om uw kind op afstand te kalmeren met uw stem.

1 vm3251 held levensstijl min

Omgevingssensoren: Veel monitoren hebben de mogelijkheid om drempels en bovengrenzen in te stellen voor kamertemperatuur en/of vochtigheid, en ze zullen u waarschuwen wanneer deze bereiken worden overschreden. Hoewel ze de temperatuur of de hoeveelheid vocht in de lucht in de kamer niet kunnen regelen, kan deze functie je helpen het comfort van je kind te verbeteren, waardoor ze beter kunnen slapen.

Slaapliedjes: Monitoren bevatten vaak een selectie van rustgevende geluiden om uw baby te helpen in slaap te vallen. Dit kunnen traditionele kinderliedjes zijn van de rock-a-bye-baby-variant, natuurgeluiden, witte ruis of een combinatie van allemaal. Het is een goed idee om ze te bekijken voordat je ze voor je slapende kind speelt om te bepalen of ze hun slaap kunnen helpen of belemmeren.

Onze nieuwste beoordelingen van video-babyfoons

0 Shares:
You May Also Like