Beste universele afstandsbediening 2022: recensies en koopadvies

universal remote control hero

Er was een tijd dat één enkel merk het universum van universele afstandsbedieningen domineerde: Logitech’s Harmony. Dat veranderde toen Caavo zijn Control Center van de tweede generatie op de markt bracht, wat goed genoeg is om het aan te bevelen als het beste middengeprijsde product in deze categorie. Wil je iets krachtigers? Dat wordt een Logitech Harmony Elite. Iets goedkopers nodig? Koop een Logitech Harmony 665.

Natuurlijk kun je nog steeds een “universele afstandsbediening” van minder dan $ 20 vinden als je normale clicker kapot gaat, maar dat zijn niet veel meer dan goedkope vervangingen, geen echte universele afstandsbedieningen die de naam eer aan doen. Er zijn ook erg dure afstandsbedieningen die je kunt kopen bij installateurs van klanten, maar TechHive richt zich voornamelijk op de doe-het-zelfmarkt, dus die laten we in dit verhaal buiten beschouwing.

Hier zijn onze topkeuzes in drie categorieën, gevolgd door links naar de rest van onze beoordelingen van universele afstandsbedieningen (we zullen deze lijst bijwerken als er nieuwe modellen op de markt komen).

Beste universele afstandsbediening: High-end

Christopher Null is een ervaren technologie- en bedrijfsjournalist. Hij levert regelmatig bijdragen aan TechHive, PCWorld en Wired, en beheert de websites Drinkhacker en Film Racket.

0 Shares:
You May Also Like