Beste tv-antennes voor snoersnijders 2021: recensies en koopadvies

Abonnementen op kabel- en satelliet-tv worden steeds duurder, dus steeds meer huizen verlaten betaal-tv ten gunste van free, over-the-air-uitzendingen. Digitale tv biedt doorgaans tussen de 20 en 60 zenders, afhankelijk van waar u woont, en u kunt op basis van een typisch betaaltelevisieabonnement minstens $ 1.000 per jaar besparen.

Mensen die dat wel doen, zijn vaak verrast door de hogere beeldkwaliteit die ze krijgen van tv-uitzendingen. Dat komt omdat kabel- en satellietdiensten het videosignaal comprimeren om de bandbreedte te verminderen die nodig is om het naar je huis te streamen, allemaal zodat ze meer van de kanalen kunnen proppen die je waarschijnlijk toch nooit bekijkt.

Dus, knip die kabel door, gooi die schotel weg en sluit je aan bij het groeiend aantal Amerikaanse huishoudens dat… free van maandelijkse rekeningen voor tv-service.

Channel Master Flatenna 35 — De voordeligste tv-antenne voor binnen

Channel Master Flatenna 35 -- De voordeligste tv-antenne voor binnen

Pluspunten

Zeer lage prijs Goed gemaakte klantenondersteuning in de VS

nadelen

Zal niet veel doen voor je woonkamerinrichting

Adviesprijs: $ 10 (plus $ 7,50 verzendkosten indien rechtstreeks bij Channel Master gekocht)

Als je dicht genoeg bij de zendmasten woont voor de stations die je wilt bekijken, is een goedkopere niet-versterkte antenne zoals de Channel Master Flatenna misschien alles wat je nodig hebt om het snoer door te snijden. Op het moment van deze recensie ontdekten we dat Channel Master zelf de beste prijs voor deze antenne bood: slechts $ 10 plus $ 7,50 voor verzending.

Lees onze volledige Channel Master Flatenna 35 (modelnr. CM-4001HDBW) review

Winegard FlatWave Amped — Beste versterkte tv-antenne voor binnen

Winegard FlatWave Amped -- Beste versterkte tv-antenne voor binnen

Pluspunten

Sterke ontvangst, heldere beeldkwaliteit Versterker draagt ​​bij aan goed bereik Versterker kan worden gevoed door een muurwrat of de USB-poort van uw tv

nadelen

Niet het mooiste om aan je muur of raam te hebben Overtollige kabel kan snel rommelig worden

Deze antenne maakte indruk op ons met zijn vermogen om meer zenders binnen te halen dan de concurrentie. Verder waren degenen die het wel ontving iets sterker dan van onze tweedeprijswinnaar, wat zou moeten zorgen voor een gelukkiger tv-kijken.

Lees onze volledige Winegard FlatWave Amped (model FL-5500A) review

Channel Master Smartenna+ — Beste versterkte tv-antenne voor binnenshuis, tweede

Channel Master Smartenna+ -- Beste versterkte tv-antenne voor binnen, tweedeprijswinnaar

Pluspunten

Automatisch afstemmen om het grootste aantal kanalen te ontvangen Opsteekbare antenneconnector Stevig ontwerp en bouwkwaliteit

nadelen

Voller dan andere versterkte antennes

Het woord ‘slim’ wordt tegenwoordig nogal vaak gebruikt, maar het is meer dan alleen maar overdreven in het geval van de Smartenna+ over-the-air tv-antenne van Channel Master. Deze versterkte antenne heeft een kleine tuner aan boord die het ontvangstpatroon virtueel kan veranderen om de meeste stations aan te trekken. Wij vinden het erg leuk.

Lees onze volledige Channel Master Smartenna+ review

Antennes Direct DB8e — Beste tv-antenne voor dakmontage

Antennes Direct DB8e -- Beste tv-antenne voor op het dak

Pluspunten

Goede ontvangst van zwakke signalen Antennes kunnen in twee verschillende richtingen worden gericht Eenvoudig te monteren

nadelen

Groot formaat vereist een sterke montage Niet ontworpen om VHF-tv-stations te ontvangen

De ontvangst van de Antennas Direct DB8e is net zo indrukwekkend als hij eruitziet. Dit is een grote, zware antenne die slim is ontworpen om zwakke signalen te ontvangen met twee antenne-arrays, of om in gebieden met een betere ontvangst naar torens in verschillende richtingen te wijzen.

Lees onze volledige Antennes Direct DB8e review

Antennes Direct 91XG — Beste tv-antenne voor dakmontage, tweede

Antennes Direct 91XG -- Beste tv-antenne voor dakmontage, tweede

Pluspunten

Goede ontvangst van zwakke signalen Antennes kunnen in twee verschillende richtingen worden gericht Eenvoudig te monteren

nadelen

Groot formaat vereist een sterke montage Niet ontworpen om VHF-tv-stations te ontvangen Lees onze volledige Antennas Direct 91XG-recensie

Winegard Elite 7550 — Beste tv-antenne voor zolder/buiten

Winegard Elite 7550 -- Beste tv-antenne voor zolder/buiten

Pluspunten

Goede ontvangst van sterke tot middelhoge signalen op UHF en VHF-High Inline-versterker helpt signalen te versterken Geschikt voor montage op zolder of buiten

nadelen

Kunststof montagebeugel voelt een beetje goedkoop aan

De Winegard Elite 7550 maakte meteen indruk met zijn vermogen om meer zenders op te pikken dan de concurrentie bij hogere signaalniveaus. Het heeft een ingebouwde versterker en presteerde goed op zowel VHF-Hoge als UHF-omroepbanden. Vanwege zijn formaat wil je deze op zolder of buiten je huis.

Lees onze volledige Winegard Elite 7550 review

Antennes Direct Clearstream 4 Max – Beste tv-antenne voor zolder/buiten, tweede

Antennes Direct Clearstream 4 Max -- Beste tv-antenne voor zolder/buiten, tweede

Pluspunten

Goede ontvangst van sterke tot middelzware signalen op UHF en VHF-hoog Multidirectionele ontvangst voor gebieden met zenders op verschillende locaties Stevige montage met bevestigingsmateriaal voor installatie op zolder of buiten

nadelen

Geen ingebouwde versterker, dus misschien heb je er een nodig voor zwakkere kanalen

De Clearstream 4 Max is iets groter dan onze best beoordeelde keuze en was niet zo goed in het binnenhalen van stations, maar het is nog steeds een solide antenne. Het unieke dubbelcijferige ontwerp ziet er zeker onderscheidend uit en het kan signalen uit verschillende richtingen ontvangen, wat handig is als u in een gebied woont met stations op meerdere plaatsen.

Lees onze volledige Antennes Direct Clearstream 4 Max review

Hoe we tv-antennes testen

TechHive test tv-antennes op een locatie in het metrogebied van Washington, DC. (Tot 2020 hebben we getest in de San Francisco Bay Area, dus je ziet mogelijk verwijzingen naar die locatie in oudere beoordelingen). De DC-locatie ontvangt sterke signalen van lokale tv-stations, maar biedt verschillende uitdagingen: Er zijn een groot aantal bomen in de buurt om de ontvangst te beïnvloeden; sommige van de onafhankelijke DC-tv-stations zijn zwak en moeilijk te ontvangen; en met een goede antenne is verre ontvangst van marktstations in Baltimore mogelijk.

Binnenantennes worden binnen getest en buitenantennes buiten. Elke keer dat we een nieuwe antenne testen, testen we onze huidige topkeuze opnieuw om een ​​eerlijke benchmark te garanderen.

We gebruiken een settopbox om naar kanalen te zoeken en het aantal RF-kanalen dat door elke antenne wordt ontvangen en hun sterkte te registreren. Elk RF-kanaal heeft een aantal digitale stations, maar het aantal verschilt per kanaal en kan veranderen, dus ontvangen digitale stations is niet zo’n nuttige meting. We scannen meerdere keren en passen bij sommige herscans de richting van de antenne aan.

Onze keuzes zijn de antennes die het grootste aantal stations met het hoogste signaalniveau ontvangen in zowel de UHF- (kanalen 14 tot 51) als VHF-hoge (kanalen 7 tot 13) banden, de primaire banden voor tv-uitzendingen.

Een antenne ophangen is eenvoudig, maar voordat je er een koopt, moet je uitzoeken welke kanalen beschikbaar zijn waar je woont, hoe sterk de signalen waarschijnlijk zijn en uit welke richting ze komen. Zie TechHive’s gids voor het kiezen van een antenne om dat allemaal uit te zoeken.

Als vuistregel zijn binnenantennes geschikt voor gebieden met sterke of zeer sterke signalen, de zolder-/buitenantennes werken in gebieden met een gemiddelde signaalsterkte en de grotere buitenantennes in gebieden met zwakke signalen.

Zodra u uw behoeften heeft bepaald, zal dit artikel u helpen bij de aankoop van uw antenne. Maar voordat we ingaan op onze resultaten, bekijk deze video waarin wordt uitgelegd hoe je kunt bepalen welke free over-the-air tv-kanalen die u kunt ontvangen waar u woont.

0 Shares:
You May Also Like