Beste Prime Day Nest-deals 2022: thermostaten, camera’s, meer

Best Prime Day 2022 Nest deals

Wie zegt dat er tijdens Prime Day geen Google Nest-producten te koop zijn? Bereid je voor op hoge kortingen voor slimme Google-apparaten, waaronder thermostaten, beveiligingscamera’s en meer.

We verwachten niet veel of geen officiële Prime Day-kortingen voor slimme Google-apparaten, maar de grootste concurrenten van Amazon bieden al verleidelijke deals voor de Nest Learning Thermostat, de bedrade Nest Cam, de Google Nest Hub en Hub Max, en de batterijgevoede Nest Doorbell.

Wanneer is Amazon Prime Day?

Prime Day is eigenlijk een tweedaags evenement, dat loopt van 12 tot 13 juni. Maar de daadwerkelijke Prime Day-datums doen er niet zoveel toe voor deze Google-deals, die meestal worden aangeboden door de concurrentie van Amazon.

Moet je een Amazon Prime-lid zijn om Prime Day-deals te kopen?

Nou ja en nee.

Als je een officiële Prime Day-korting voor een Google-smartapparaat tegenkomt, moet je een Amazon Prime-lid zijn om de deal te bemachtigen. Nog geen Prime-lid? Maak je geen zorgen; a free Amazon Prime-proefperiode van 30 dagen is voldoende en u kunt deze annuleren zodra Prime Day voorbij is.

Maar zoals we zojuist vermeldden, worden veel van de onderstaande Google-deals aangeboden door concurrenten van Amazon, wat betekent dat u geen Prime-lid hoeft te zijn om te beginnen met sparen.

Wie biedt naast Amazon nog meer Prime Day-deals?

Hoewel Prime Day strikt een Amazon-evenement is, is het veranderd in een onofficiële winkelvakantie, waarbij veel andere retailers hun eigen kortingen aanbieden die samenvallen met de grote dag (of dagen) van Amazon. U ziet hieronder bijvoorbeeld deals van Best Buy, Home Depot, Target en Walmart,

Beste Prime Day 2022 Nest-deals

Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Nest Learning Thermostat (3e generatie)

1

Van: Newegg

Was: $ 249,00

Nu: $ 209,99
[$39.01 off]

Het vlaggenschip van de Nest Learning Thermostat doet precies dat: hij leert je verwarmings- en koelroutines terwijl hij de leiding neemt over je HVAC-systeem.

Nest-thermostaat

Nest-thermostaat

2

Van: Newegg

Was: $ 129,99

Nu: $ 107,99
[$22 off]

De betaalbare Nest Thermostat kan niet werken met externe sensoren zoals de duurdere Nest Learning Thermostat, maar het is nog steeds een geweldige prijs en het krijgt een aanzienlijke prijsverlaging voor Prime Day.

Google Nest Mini

Google Nest Mini

3

Van: Walmart

Was: $ 49

Nu: $29,98
[$19.02 off]

De compacte, betaalbare Nest Mini van Google is een geweldige manier om je slimme huis een vliegende start te geven, en hij krijgt een flinke korting tijdens het Prime Day-seizoen.

Google Nest-audio

Google Nest-audio

4

Van: Walmart

Was: $ 99

Nu: $ 64,99
[$34.01 off]

De met stof beklede – en sterk afgeprijsde – Google Nest Audio heeft een stevig, fors ontwerp met een tweeter en een mid-woofer, die samen een indrukwekkend luid, gedetailleerd en vol geluid produceren.

Google Nest Hub

Google Nest Hub

5

Van: Newegg

Was: $ 99,99

Nu: $ 59
[$40.99 off]

Uitgerust met een 7-inch display en in staat om je slaap te volgen, is de Google Nest Hub perfect voor op je nachtkastje.

Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max

6

Van: Walmart

Was: $ 229

Nu: $ 177,98
[$51.02 off]

De 10-inch Google Nest Hub Max is niet alleen een slim scherm; het is ook een Nest Cam die de kamer kan bewaken en je kan waarschuwen als hij problemen ziet of hoort.

Nest Cam met Floodlight

Nest Cam met Floodlight

7

Van: Newegg

Was: $ 279,99

Nu: $ 252,19
[$27.80 off]

Nu uitgerust met overstromingen, baadt de Nest Cam met Floodlight het gebied dat je bewaakt in maximaal 2.400 lumen licht, terwijl bewegingssensoren beweging kunnen detecteren tot op 7 meter afstand.

Google Nest Cam (bedraad)

Google Nest Cam (bedraad)

8

Van: Doel

Was: $ 99,99

Nu: $ 79,99
[$20 off]

Net als bij de veel duurdere Nest Cam met Floodlight, biedt de bedrade versie van de Nest Cam detectie van mensen, huisdieren en voertuigen op het apparaat, geen abonnement vereist.

Google Nest Deurbel (batterij)

Google Nest Deurbel (batterij)

9

Van: Doel

Was: $ 179,99

Nu: $ 129,99
[$50 off]

Target heeft veel op de batterij-aangedreven Nest Doorbell, die een gezichtsveld van 145 graden, detectie van mensen op het apparaat en nachtzicht biedt.

0 Shares:
You May Also Like