Beste Prime Day-luidsprekerdeals 2022: Bluetooth, draadloos en meer

JBL Xtreme 3 Bluetooth speaker

Als je op zoek bent naar een draadloze luidspreker om thuis, op het strand of tijdens een dagtocht naar muziek te luisteren, is er geen beter moment om een ​​goede deal te vinden dan tijdens Amazon Prime Day. En Amazon is niet de enige retailer die lage prijzen biedt voor luidsprekers van fabrikanten zoals Bose, JBL, Marshall, Sony, Sonos Ultimate Ears en andere bekende merken.

Prime Day staat voor de deur, maar je hoeft niet te wachten op het tweedaagse evenement van Amazon om een ​​geweldige deal te vinden voor een nieuwe spreker.

Amazon heeft de prijzen van sommige luidsprekers al verlaagd en we hebben geweldige deals gezien bij andere retailers die willen profiteren van de winkelgekte die Amazon’s (traditioneel) jaarlijkse feest genereert.

Wanneer is Amazon Prime Day?

Amazon Prime Day, een gigantische verkoop exclusief voor Amazon Prime-leden, staat gepland voor dinsdag 12 juli en woensdag 13 juli. De grootste verkopen op Bluetooth-luidsprekers zien we misschien pas na die twee dagen, maar Amazon en andere online retailers zijn op zoek naar maak shoppers enthousiast tijdens de aanloop naar het evenement door van tevoren een aantal geweldige deals te lanceren.

Wie komt in aanmerking voor Prime Day-deals?

Amazon Prime-abonnees zijn de enige mensen die in aanmerking komen voor Prime Day-deals. Amazon Prime-lidmaatschappen kosten $ 139 per jaar of $ 14,99 per maand. Gekwalificeerde studenten kunnen zich aanmelden voor $ 7,49 per maand ($ 69 per jaar), met de mogelijkheid om ook een eenjarig Showtime-abonnement te krijgen voor 99 cent per maand, en Amazon Music Unlimited voor 99 cent per maand. Met een Prime-studentenabonnement krijg je ook 6 maanden toegang tot de loopbaannetwerkdienst LinkedIn Premium.

Als je nog niet klaar bent om een ​​Amazon Prime-abonnement te nemen, kun je je aanmelden voor een Amazon Prime-abonnement van één maand free proef die u toegang geeft tot alle Amazon-deals en vervolgens annuleert zodra Prime Day voorbij is.

Bieden andere retailers Prime Day-deals aan?

Andere online retailers zijn dol op de winkelgekte die Prime Day kan veroorzaken, en velen bieden hun eigen evenementen aan of bieden aan om de prijzen van Amazon’s deals te evenaren. Controleer ook Walmart, Best Buy en andere grote online verkopers voor geweldige aanbiedingen.

Beste vroege Prime Day 2022 Bluetooth-luidsprekerdeals

JBL Go 3 draagbare Bluetooth-luidspreker

JBL Go 3 draagbare Bluetooth-luidspreker

1

Van: Amazon

Was: $ 49,95

Nu: $ 29,95 ($ 20 korting)

De kleine en mooie Bluetooth-luidspreker van JBL heeft een IP67-weersbestendigheidsclassificatie, wat betekent dat je er bijna overal mee kunt rocken.

Sony SRS-XB13 Bluetooth-luidspreker

Sony SRS-XB13 Bluetooth-luidspreker

2

Van: Amazon

Was: $ 59,99

Nu: $ 48,00 ($ 11,99 korting)

De XB in Sony’s SRS-XB13 staat voor “Extra Bass”, en deze kleine luidspreker levert die frequentie in schoppen.

Tribit MaxSound Plus Bluetooth-luidspreker

Tribit MaxSound Plus Bluetooth-luidspreker

3

Van: Amazon

Was: $ 99,99

Nu: $ 59,99 ($ ​​40 korting)

Tribit maakt constant indruk op ons met de prestaties van zijn Bluetooth-luidsprekers in vergelijking met de prijs, en deze is voorzien van IPX7-weersbestendigheid en een batterij met een speelduur van 20 uur.

Ultimate Ears Wonderboom 2 Bluetooth-luidspreker

Ultimate Ears Wonderboom 2 Bluetooth-luidspreker

4

Van: Best Buy

Was: $ 99,99

Nu: $ 79,99 ($ ​​20 korting)

Ultimate Ears Wonderboom-luidsprekers hebben een welverdiende reputatie voor het produceren van groots 360-graden geluid – en deze zweeft zelfs!

Soundcore Select Pro Bluetooth-luidspreker

Soundcore Select Pro Bluetooth-luidspreker

5

Van: Walmart

Was: $ 109,00

Nu: $ 89,95 ($ 19,01 korting)

De Boombox-achtige Soundcore Select Pro is geweldig voor het entertainen van een menigte en beschikt over dubbele drivers, aangevuld met een LED-lichtshow.

Sonos Roam (gerenoveerd)

Sonos Roam (gerenoveerd)

6

Van: Sonos

Was: $179

Nu: $ 139 ($ 40 korting)

De Sonos Roam kan verbinding maken met je wifi-netwerk thuis en Bluetooth wanneer je onderweg bent, waardoor het een van de meest veelzijdige draagbare luidsprekers is die je zult vinden.

Bose SoundLink Flex Bluetooth-luidspreker (gerenoveerd)

7

Van: Bose

Was: $ 149,00

Nu: $114,00 ($35 korting)

De robuuste Bose Soundlink Flex (zijn IP67-classificatie betekent dat hij een duik in het zwembad zal overleven) klinkt fantastisch en kan worden gecombineerd met een andere Bose-luidspreker voor stereo-optredens.

LG Xboom 360 Bluetooth-luidspreker

LG Xboom 360 Bluetooth-luidspreker

8

Van: Amazon

Was: $ 399,99

Nu: $ 189,99 ($ ​​210 korting)

LG is misschien beter bekend om zijn tv’s, maar onze ervaring met zijn soundbars bewijst dat het geen flauwekul is op het gebied van audio, en deze extra grote luidspreker heeft een enorme 5,25-inch woofer, een 1-inch titanium hoorntweeter en een LED-lichtshow om ga met je deuntjes.

Marshall Kilburn II Bluetooth-luidspreker

Marshall Kilburn II Bluetooth-luidspreker

9

Van: Amazon

Was: $ 299,99

Nu: $ 279,99 ($ ​​20 korting)

Marshall-luidsprekers – ontworpen om op hun gelijknamige gitaarversterkers te lijken – zijn niet vaak te koop, en de draagbare Kilburn II klinkt net zo goed als hij eruitziet.

JBL Xtreme 3 Bluetooth-luidspreker

JBL Xtreme 3 Bluetooth-luidspreker

10

Van: Amazon

Was: $ 379,95

Nu: $ 299,95 ($ 80 korting)

Xtreme is een treffende beschrijving van de enorme Bluetooth-luidspreker van JBL, met vier actieve drivers, dubbele passieve radiatoren en een bandelier met een ingebouwde flesopener.

0 Shares:
You May Also Like