Beste Prime Day-koptelefoon- en oordopjes-deals 2022

Beyerdynamic DT 770 Pro

Of je nu op zoek bent naar een koptelefoon, oordopjes, iets met ruisonderdrukkingsfuncties of audiofiele prestaties, er is geen beter moment om te kopen dan rond Amazon Prime Day. Je vindt alle grootste namen in de uitverkoop, waaronder Bose, Beats en Sony, evenals voordelige merken zoals Soundcore en Wyze.

Prime Day vindt volgende week plaats, maar Amazon en andere online retailers wachten niet om geweldige deals voor koptelefoons aan te bieden, en dat zou je ook niet moeten doen als je nu op zoek bent naar je groove.

Wanneer is Amazon Prime Day?

Amazon Prime-leden kunnen op dinsdag 12 juli en woensdag 13 juli deals scoren voor home-audio en meer. De grootste prijsverlagingen zullen misschien pas in die twee dagen plaatsvinden, maar Amazon en andere online retailers willen de opwinding van de consument van tevoren vergroten door een aantal fenomenale deals vroeg te lanceren.

Wie komt in aanmerking voor Prime Day-deals?

U moet een Amazon Prime-abonnee zijn om in aanmerking te komen voor Prime Day-deals. De service kost $ 139 per jaar of $ 14,99 per maand, maar je kunt je aanmelden voor een Amazon Prime van een maand free proef en ontvang de deals zonder verdere verplichtingen, ervan uitgaande dat u annuleert wanneer Prime Day ten einde loopt.

Bieden andere retailers Prime Day-deals aan?

Amazon kondigt Prime Day ruim van tevoren aan, en de concurrenten van Amazon kennen de opwinding die het evenement teweegbrengt en willen ook mee op de golf. Online retailers, variërend van Best Buy tot Target en Walmart, zullen ook geweldige deals aanbieden. We zullen u ook op de hoogte houden van die aanbiedingen.

Amazon Prime Day koptelefoon en oordopjes deals

Sony MDR-XB50BS draadloze sporthoofdtelefoon

Sony MDR-XB50BS draadloze sporthoofdtelefoon

1

Van: Amazon

Was: $ 79,99

Nu: $ 54,99 ($ ​​25 korting)

Misschien vindt u de draad die de twee oortelefoons van Sony’s MDR-XB50BS draadloze sporthoofdtelefoon met elkaar verbindt een voordeel als een van hen uitvalt terwijl u aan het hardlopen bent.

Bose Sport Open-oordopjes

Bose Sport Open-oordopjes

2

Van: Bose

Was: $199

Nu: $ 149 ($ 50 korting)

De op sport gerichte draadloze oordopjes van Bose laten uw gehoorgang rusten en helpen u uw omgevingsbewustzijn te behouden zonder afhankelijk te zijn van elektronica om die geluiden van buitenaf in uw oren te sturen.

Beyerdynamic DT 770 Pro opname hoofdtelefoon

Beyerdynamic DT 770 Pro opname hoofdtelefoon

3

Van: Amazon

Was: $179

Nu: $ 149 ($ 30 korting)

Wanneer nauwkeurigheid in audioweergave absoluut cruciaal is, heb je een bedrade hoofdtelefoon nodig zoals de Beyerdynamic DT 770 Pro die is ontworpen voor gebruik in de opnamestudio (dit model heeft een impedantie van 80 ohm).

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

4

Van: Amazon

Was: $ 249

Nu: $ 199,98 ($ 49,02 korting)

Je ziet Apple AirPods Pro niet vaak in de uitverkoop, en Apple heeft momenteel een promotie waarmee je zes maanden van zijn Apple Music-service krijgt voor free als je een paar koopt!

Beats Studio 3 draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Beats Studio 3 draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

5

Van: Amazon

Was: $ 349,95

Nu: $ 209,51 ($ 140,44 korting)

Als basrespons het eerste is waar je naar op zoek bent in een draadloze hoofdtelefoon, zal de iconische Beats Studio 3 die jeuk krabben, of je nu een iPhone- of Android-gebruiker bent.

Apple AirPods Max-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Apple AirPods Max-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

6

Van: Amazon

Was: $ 549,00

Nu: $ 479, 00 ($ 70 korting)

Ruimtelijke audio-ondersteuning met dynamische head-tracking is slechts een van de unieke kenmerken van Apple’s beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, maar Android-gebruikers zijn misschien minder geïnteresseerd.

0 Shares:
You May Also Like