Beste Prime Day-deals voor thuisbeveiligingscamera’s en videodeurbellen

ring video doorbell wired

Beveiligingscamera’s en videodeurbellen doen meer dan alleen uw eigendom bewaken. Ze zijn sterke afschrikmiddelen voor inbrekers, indringers en andere onbenullige putten die je niet wilt betreden. En mocht een onwelkome persoon zo brutaal zijn om in de buurt te blijven – of erger nog, proberen in te breken – dan kunnen deze apparaten de gebeurtenis vastleggen en u forensisch bewijs leveren van het potentiële misdrijf. Dit zijn de beste deals die we in deze categorie hebben gevonden tijdens Prime Day.

Opmerking: Voor sommige Amazon-deals moet je een Prime-lidmaatschap hebben. Als u geen Prime-lid bent, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode.

Beste Amazon Prime Day 2021-deals voor beveiligingscamera’s

Amazon biedt kortingen op tal van draadloze beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, plus een aantal fantastische deals voor gerenoveerde Ring-camera’s die “gecertificeerd zijn om te werken en er als nieuw uit te zien”. En mis de fantastische aanbiedingen van Blink-beveiligingscamera’s niet:

Blink Mini-beveiligingscamera voor binnenshuis, $ 19,99 (43% korting) Blink-beveiligingscamera voor binnenshuis, $ 49,99 (38% korting) Blink-beveiligingscamera voor buiten, $ 59,99 (40% korting) EufyCam 2C Wireless Home Security 1080p-camerasysteem (2-cam-kit), $ 149,99 (32% korting) EufyCam 2C Wireless Home Security 1080p camerasysteem (3-cam kit), $ 219,99 (30% korting) EufyCam 2C Wireless Home Security add-on 1080p camera (HomeBase vereist), $ 69,99 (30% korting) EufyCam 2 Pro Draadloos 2K-huisbeveiligingscamerasysteem, $ 244,99 (30% korting) EufyCam 2 Pro Wireless 2K Home Security add-on camera (HomeBase vereist), $ 103,99 (31% korting) Kami Mini Camera 1080p draadloze beveiligingscamera voor binnenshuis (4-pack), $ 80,49 (30% korting) Ring Spotlight Cam (batterij), $ 149,99 (25% korting) * SimpliCam 1080p-beveiligingscamera (vereist SimpliSafe-systeem), $ 80 (20% korting) Certified Refurbished Ring Stick Up Cam-batterij (zwart), $ 59,99 (33%) uit) Gecertificeerde gerenoveerde Ring Stick Up Cam-batterij (wit), $ 59,99 (33% korting)

Beste Amazon Prime Day 2021-deals voor combinaties van beveiligingscamera’s en schijnwerpers

Het mooie van deze klasse beveiligingscamera’s is dat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat het voor uw camera te donker zal zijn om een ​​gebeurtenis vast te leggen, omdat deze is bevestigd aan een eigen lichtbron. En lege batterijen zijn nooit een probleem, omdat u het apparaat aansluit op uw elektrische bedrading, meestal ter vervanging van een domme veranda of schijnwerper die al op zijn plaats is. Het is een kleinere categorie dan beveiligingscamera’s voor algemeen gebruik, maar we hebben deze geweldige aanbiedingen gevonden.

Beste Amazon Prime Day 2021-deals voor videodeurbellen

Geplaagd door veranda-piraten? Ben je het zat om met deur-tot-deur advocaten om te gaan? Bezorgd over het beantwoorden van de deur als je alleen thuis bent? Een videodeurbel kan al die problemen oplossen, door realtime video naar uw smartphone of uw slimme display naar keuze te streamen, zodat u op afstand met bezoekers kunt praten en dieven op heterdaad kunt opnemen (ze zijn ook een zeer goed misdaadafschrikmiddel ). Eufy’s batterijgevoede 2K-videodeurbel is een van onze topkeuzes in die categorie, en tijdens Prime Day kun je er een kopen met 30 procent korting. Ring biedt een aantal geweldige aanbiedingen voor refurbished videodeurbellen, die zijn gecertificeerd om te werken en er als nieuw uit te zien.

0 Shares:
You May Also Like