Beste Prime Day 2021-deals voor slimme Amazon Echo-luidsprekers

echo show 10 charcoal ui

Hier is het ding over Amazon’s Echo slimme luidsprekers: je hoeft er zelden de volledige prijs voor te betalen, en dat gaat dubbel op Prime Day. Inderdaad, je kunt vaak Alexa-aangedreven Echo-apparaten vinden voor de helft of zelfs meer tijdens het jaarlijkse winkelevenement van Amazon, waardoor het de perfecte gelegenheid is om je huis te verfraaien met sterk afgeprijsde Echo Dot-luidsprekers en Echo Show-schermen. Lees verder voor onze favoriete Echo-deals.

Opmerking: Voor sommige Amazon-deals is mogelijk een Amazon Prime-lidmaatschap vereist. Als u nog geen Prime-lid bent, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode.

Beste Prime Day 2021-deals voor slimme Amazon Echo-luidsprekers

Dus laten we gewoon doorgaan: alleen vandaag kun je een derde generatie Echo Dot kopen voor $ 19,99, of 50 procent korting. Hoewel deze hockeypuck-vormige Echo Dot niet de nieuwste en beste is, is het nog steeds een meer dan capabele slimme luidspreker, en voor deze prijs zou je Alexa in elke kamer van je huis kunnen plaatsen (nou ja, misschien de badkamer overslaan) ). Als je de nieuwere, bolvormige Echo Dot wilt (lees onze recensie), kun je er vandaag een kopen voor $ 24,99, wat ook de helft is van de normale stickerprijs. Ondertussen is de nieuwe Echo Dot Kids, die wordt geleverd met een kindvriendelijk ontwerp en een jaarabonnement op Amazon Kids+, gedaald tot $ 34,99, of 42 procent korting. Als je de voorkeur geeft aan een Echo-luidspreker met robuuster geluid en mogelijkheden, wordt Amazon’s nieuwe vlaggenschip Echo (lees onze recensie) geleverd met stereogeluid en een slimme Zigbee-hub, en het is $ 59,99 – of 40 procent korting – voor Prime Day.

Beste Prime Day 2021-deals op Amazon Echo Show-displays

Het hele assortiment Echo Show-displays van Amazon ziet enkele verleidelijke Prime Day-deals, en dat omvat de opvallende Echo Show 10 van de derde generatie, die een gemotoriseerd display bevat dat je door de kamer kan volgen. We hebben dit baanbrekende display onze felbegeerde Editors’ Choice-prijs gegeven, en je kunt het vandaag nog kopen voor $ 189,99, of 24 procent korting.

Aan de andere kant van het spectrum verkoopt de originele Echo Show 5 voor slechts $ 44,99, of de helft korting. Ja, er is zojuist een nieuwe versie van de vijf-inch Echo Show aangekondigd, maar het is slechts een bescheiden verbetering ten opzichte van de eerste generatie. Als je hebt gewacht op een Alexa-display op je nachtkastje, is dit het moment.

Ten slotte zijn zowel de eerste als de tweede generatie Echo Show 8 te koop, voor respectievelijk $ 59,99 (40 procent korting) en $ 69,99 (46 procent korting). Nogmaals, de nieuwere Echo Show 8 is slechts marginaal geüpgraded van het origineel, met als belangrijkste verschil dat de nieuwste versie een scherpere camera heeft die je digitaal door de kamer kan volgen.

Beste Prime Day 2021-deals op andere Amazon Echo-apparaten

Wil je Alexa in je oor stoppen? De ruisonderdrukkende Echo Buds met ingebouwde Alexa gaan vandaag voor $ 99,99 of 29 procent korting, terwijl Echo Auto voor de auto slechts $ 14,99 kost, maar liefst 70 procent korting.

0 Shares:
You May Also Like