Beste live tv-streamingservices voor snoersnijders in 2022

streaming service hub 2019

Nu snoeren doorknippen steeds populairder wordt, hebben tv-netwerken gereageerd door hun populaire kabelzenders naar het internet te brengen. Dat betekent dat u geen dure satelliet- of kabeltelevisie meer nodig heeft om lokaal nieuws, sport en uw favoriete programma’s te bekijken.

Maar met al deze concurrentie komt meer verwarring. Tussen Sling TV, YouTube TV, Hulu + Live TV en andere hebben snoersnijders veel om over na te denken. Elke service heeft zijn eigen eigenaardigheden en voorbehouden, en hun kanaalopstellingen (en in toenemende mate hun prijzen) zijn voortdurend in beweging.

We hebben deze gids gemaakt om uw beslissing gemakkelijker te maken. Het vergelijkt de kenmerken van alle huidige bundels voor live tv-streaming, somt op welke apparaten elk ondersteunt, biedt een volledige zij-aan-zij-kanalenlijst en geeft onze uiteindelijke aanbevelingen. Het deelt ook het laatste nieuws over live tv-streaming en links naar onze diepgaande recensies, waar u meer te weten kunt komen over hoe elke bundel werkt.

[ Further reading: The best media streaming devices ]

Beste tv-streamingservice

YouTube TV voldoet misschien niet aan de behoeften van elke snoersnijder, maar zelfs voor $ 65 per maand denken we dat dit de beste weg is naar lokale zenders, live nieuws, nationale sporten en een brede selectie van entertainmentkanalen. Het bevat ook een cloud DVR-service die een onbeperkt aantal programma’s tot negen maanden lang kan opnemen. Als u kabel-tv wilt vervangen door iets goedkopers, is dit nog steeds uw veiligste gok.

Tweede plaats

Wat Hulu’s $ 65 $ 70-per-maand live tv-bundel onderscheidt van andere, is de opname van Hulu’s on-demand service (normaal $ 6 per maand), die een grote catalogus van netwerkshows omvat, plus originelen zoals en . De interface van Hulu kan druk zijn, maar het verbindt alles op een manier die ontdekking aanmoedigt, en de service is uitbreidbaar met meer DVR-opslag en extra gelijktijdige streams – als je bereid bent te betalen.

Beste tv-streamingservice voor sportfans: AT&T TV

Met $ 85 per maand voor zijn “Choice” -pakket, is AT&T TV niet echt een geweldige deal voor snoersnijders, maar op dit moment is het de enige manier om regionale Fox Sports-kanalen (binnenkort Bally Sports te worden) of het YES-netwerk te krijgen zonder kabel- of satelliet-tv-service. Het bevat ook voor de goede orde NBA TV en MLB Network.

Sportfans die worden bediend door regionale NBC Sports-netwerken hebben hier geluk, omdat ze in plaats daarvan kunnen kiezen voor goedkopere diensten, waaronder YouTube TV, Hulu + Live TV en Fubo TV (allemaal vanaf $ 65 per maand). Anders wint AT&T TV simpelweg door op de meeste markten lokale sporten te verslaan.

Andere opties om te overwegen

Sling TV is een intrigerende optie als je een antenne gebruikt om lokale zenders te ontvangen, omdat het op zichzelf niet veel lokale dekking biedt. Als zodanig is de startprijs van $ 35 per maand een stuk lager dan bij andere bundels, en je kunt kanaalpakketten toevoegen die anders onbetaalbaar zouden zijn. Het nadeel is dat het integreren van lokale over-the-air-kanalen met de Sling-app extra hardware vereist. Ook zijn sommige kanalen, zoals regionale Fox Sports-netwerken, helemaal niet beschikbaar met Sling TV.

FuboTV is een $ 65-per-maand die zichzelf ooit op de markt bracht als sportgericht. In de afgelopen jaren is de zendermix echter meer gaan lijken op die van zijn concurrenten, met name door de toevoeging van ESPN-, Disney- en ABC-kanalen. Toch zorgt het gebrek aan WarnerMedia-kanalen zoals TNT en TBS ervoor dat sommige sportevenementen buiten bereik blijven.

Philo is de grootste bundel die je kunt krijgen met sportzenders. Als zodanig kost het slechts $ 20 per maand, met kanalen van AMC, Viacom, Discovery en A&E. Philo is een prima aanvulling als je primetime shows en sport uit een antenne kunt halen.

Met $ 55 per maand voor een mix van nieuws-, sport- en entertainmentkanalen, is het minder duur dan je gemiddelde kabelbundel en ondermijnt het verschillende andere livestreamingservices, waaronder YouTube TV en Hulu + Live TV. Maar net als in de beginjaren van live tv-streaming, komen de besparingen van Vidgo niet zonder grote opofferingen. De apps zijn grof, de DVR bestaat niet en de service heeft enkele grote gaten in de opstelling.

Live tv-streamingfuncties en kanaalgids

Klaar om dieper te graven? Hieronder vindt u nog meer informatie om u te helpen bij uw beslissing.

Laten we beginnen met lokale zenders. In bepaalde markten, vooral die buiten steden, zijn live feeds mogelijk niet beschikbaar vanwege: lopende onderhandelingen over rechten met lokale omroepfilialen. In plaats van die lokale feeds, bieden de meeste streamingbundels primetime on-demand programmering van alle grote omroepnetwerken die ze aanbieden. (De enige uitzondering is YouTube TV, dat ervoor heeft gekozen om uit de buurt te blijven van markten waar het geen live lokale dekking kan bieden.)

Om te zien welke lokale zenders beschikbaar zijn in jouw regio, bezoek de websites voor: Sling TV, AT&T TV Nu, Hulu met Live TV, FuboTVen YouTube TV.

Hier is een overzicht van welke bundels werken op elk belangrijk streamingplatform ():

streamingapps vergeleken

Wat betreft functies, de volgende grafiek laat zien hoe elke live tv-streamingservice zich verhoudt op DVR, gelijktijdige streams, ad-skipping, toegang buitenshuis en meer:

streamingfuncties vergeleken

En hier is een grafiek met alle kanalen die je via tv-streamingbundels kunt krijgen, samen met de minimumprijs die je moet betalen om ze allemaal te krijgen. Als u een “+”-teken ziet, betekent dit dat de prijs de kosten van een basispakket is. Het is een grote grafiek waarop u kunt klikken om in te zoomen, zodat deze beter leesbaar is.

streamingkanalen vergeleken
0 Shares:
You May Also Like