Beste Black Friday video deurbel deals 2021: Ring, Nest, Arlo, meer

ring video doorbell 2020

Er is geen betere plek om een ​​beveiligingscamera voor buiten te monteren dan direct bij je voordeur. En er is geen beter moment dan Black Friday om er een goede deal op te scoren. Met een videodeurbel kun je dat gebied in de gaten houden en je gasten op een eenvoudige manier laten weten dat ze zijn gearriveerd. De meeste ondersteunen tweerichtingsaudio, zodat u met onverwachte bezoekers kunt praten terwijl u weg bent of bezorgers kunt vertellen waar ze een pakket moeten achterlaten.

De grootste koopjes zijn echter meestal snel uitverkocht, dus als je van een van de onderstaande deals houdt, aarzel dan niet om hem te pakken voordat hij verdwijnt.

Black Friday video deurbel aanbiedingen

bel video deurbel bedraad

Van: Amazon was: $ 50
Nu: $ 35 ($ 15 korting)

Amazon’s Blink-merk heeft een welverdiende reputatie voor het bouwen van smart home-producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, en de Blink Video Doorbell is daarop geen uitzondering. Het kan bedrade naar laagspanningsbedrading op batterijvoeding werken.

Zie de Blink Video Doorbell op AmazonVerwijder niet-productlink

ring video deurbel 2020

Ring Video Deurbel (model 2020)

Van: Amazon was: $ 100
Nu: $ 80 ($ 20 korting)

Ring was een pionier op de markt voor videodeurbellen en het bedrijf maakt nog steeds enkele van de beste producten in deze categorie.

Hoewel dit een van de goedkoopste modellen van het bedrijf is, kan het zowel op batterijvoeding werken als, als je bestaande laagspanningsbedrading hebt, je conventionele deurbel vervangen en de bel gebruiken. Hoe dan ook, u krijgt een videoresolutie van 1080p, waarschuwingen op uw smartphone, privacyzones en meer.

Bekijk de Ring Video Doorbell op AmazonVerwijder niet-productlink

nest hallo

Nest-deurbel (bedraad)

Van: Google Play Was: $ 229
Nu: $ 149 ($ 80 korting)

We hebben de eerste videodeurbel van Nest bekroond met een Editors’ Choice Award toen deze voor het eerst werd gelanceerd als de Nest Hello. Zoals je kunt zien aan de nieuwe naam, moet dit model vast zijn aangesloten op het elektrische systeem van je huis, maar je wordt beloond met video met een zeer hoge resolutie (1600 × 1200), uitgebalanceerde kleuren en de beste nacht in zijn klasse visie.

Bekijk de Nest Doorbell (bedraad) in de Google Play StoreVerwijder niet-productlink

bel video deurbel bedraad

Ring Video Deurbel Bedraad

Van: Amazon was: $ 60
Nu: $ 42 ($ 18 korting)

Ring heeft veel waarde in deze voordelige videodeurbel, en deze Black Friday-deal maakt het nog aantrekkelijker voor mensen die hun domme bedrade deurbel vervangen. Je krijgt nog steeds 1080p-video en uitstekend nachtzicht, en het zal nauw worden geïntegreerd met de rest van Ring’s brede en robuuste smart home-ecosysteem.

Bekijk de Ring Video Doorbell Wired op AmazonVerwijder niet-productlink

Arlo Video Deurbel

Arlo Essential bedrade videodeurbel

Van: Amazon was: $ 150
Nu: $ 80 ($ 70 korting)

Deze videodeurbel verbaasde ons met zijn vermogen om onderscheid te maken tussen mensen op onze veranda en katten en andere dieren die voorbij dwalen. Het is de natuurlijke keuze voor iedereen die al een van Arlo’s geweldige beveiligingscamera’s voor thuis heeft geïnstalleerd. Dit is echter een bekabeld model, dus u kunt het niet installeren tenzij u al over laagspanningsbedrading beschikt. Als je een op batterijen werkend model nodig hebt, bekijk dan de Arlo Essential Wireless Video DoorbellRemove non-product link, die ook te koop is, met een korting van $ 200 tot $ 150 ($ 50 korting).

Bekijk de Arlo Essential bedrade videodeurbel op AmazonVerwijder niet-productlink

netatmo videodeurbel

Netatmo slimme videodeurbel

Van: Netatmo Was: $ 300
Nu: $ 225 ($ 75 korting)

Netatmo is een van de weinige leveranciers die een videodeurbel aanbiedt die compatibel is met het HomeKit-ecosysteem van Apple. Het industriële ontwerp van Netatmo heeft een uitgesproken Europese flair, maar de toewijding van het bedrijf aan privacy is een ander belangrijk verkoopargument. De camera neemt video op in de opslag aan boord, zodat er niets naar de cloud wordt geüpload. Het is echter wel afhankelijk van laagspanningsbedrading, dus het is het meest geschikt voor installaties waarbij u een bestaande deurbel vervangt. Deze deal levert je ook gratis verzending en een verlengde fabrieksgarantie van 5 jaar op.

Bekijk de Netatmo Smart Video Doorbell op NetatmoRemove non-product link

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday valt traditioneel de dag na Thanksgiving en markeert het begin van het kerstinkopenseizoen. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 26 november. Maar retailers hebben de afgelopen jaren zelfs weken eerder Black Friday-deals gelanceerd om de concurrentie te verslaan.

Kooptips voor Black Friday

Wanneer u op zoek gaat naar een videodeurbel, is de eerste beslissing die u moet nemen, kiezen tussen een model dat laagspanningsbedrading vereist of een model dat op batterijvoeding kan werken. Daarna is, net als bij beveiligingscamera’s in het algemeen, resolutie een van de belangrijkste functies. Tegenwoordig wordt 1080p-video als de vloer beschouwd en je vindt het in deurbellen die slechts $ 42 kosten op Black Friday.

Voeg functies toe zoals een hogere resolutie; persoons-, huisdier- en pakketdetectie; HomeKit-compatibiliteit en dergelijke, en de prijzen zullen gestaag stijgen.

Als je al hebt geïnvesteerd in een huisbeveiligingscamera en/of een uitgebreid smart home of huisbeveiligingssysteem, wil je in datzelfde ecosysteem blijven en een videodeurbel kopen die dezelfde app gebruikt. Het is lastig om met meerdere apps te jongleren, en voor de meeste producten in deze categorie – Netatmo is een opmerkelijke uitzondering – moet u zich aanmelden voor een abonnement om uw opnames in de cloud op te slaan. Als je een Ring Alarm of Ring-beveiligingscamera hebt, wil je het bij Ring-camera’s houden. Als je Nest-beveiligingscamera’s hebt, wil je een deurbel van dat merk.

Wie heeft Black Friday video deurbel deals?

Alle grote spelers – Amazon, Google, Best Buy, Walmart et al – bieden tal van Black Friday-deals, waarbij Amazon het meest uiteenlopende aanbod heeft. De andere big box-winkels zullen zich waarschijnlijk richten op meer reguliere categorieën, terwijl de Google Play Store meestal alleen Nest-apparaten verkoopt. Volg deze links om te zien wat er beschikbaar is:

Periodiek bijgewerkt met nieuwe prijsgegevens en aanvullende producten.

0 Shares:
You May Also Like