Beste Black Friday robotstofzuigerdeals 2021: Vind de beste verkopen

irobot roomba e5

Stofzuigen is een ondankbare karwei, waarom zou je ermee omgaan als je een robot kunt programmeren om de klus te klaren? Hevige concurrentie drijft de prijzen gestaag naar beneden, maar er is geen betere tijd van het jaar om te kopen – of te upgraden naar een duurder model – dan Black Friday.

Alle grote merken – Eufy, iRobot, Neato, Roborock en meer – hebben meedogenloos de prijzen verlaagd voor het kerstinkopenseizoen, maar geen enkele fabrikant heeft een onbeperkte voorraad. Als je een goede deal ziet voor het model dat je zoekt, koop het dan voordat het uitverkocht raakt.

Black Friday robotstofzuiger aanbiedingen

m7 pro 3

Proscenic M7 Pro

Van: Amazon was: $ 499
Nu: $ 269 ($ 230 korting)

Deze hybride robotstofzuiger/mop uit het hogere middensegment heeft een sterke zuigkracht van 2700 Pa, en wanneer je hem in de Auto-modus gebruikt, zal hij automatisch zijn zuigkracht aanpassen aan het type vloer waarop hij zich bevindt. Omdat het een hybride is, kan deze bot ook je harde vloerbedekking dweilen. De kers op de taart is het optionele laadstation dat de stofbak van de stofzuiger automatisch leegt. Het Proscenic Automatic Dust & DirtRemove-accessoire dat geen product is, wordt meestal verkocht voor $ 100, maar je kunt het tijdens Black Friday ophalen voor $ 50.

Zie de Proscenic M7 Pro op AmazonVerwijder niet-productlink

neto d8

Neato Robotics D8

Van: Amazon was: $ 600
Nu: $ 300 ($ 300 korting)

Door het D-vormige ontwerp van Neato-robotstofzuigers kunnen ze in hoeken komen die robots belemmeren. Het model D8 maakt gebruik van LIDAR-navigatietechnologie om de plattegrond van uw huis in kaart te brengen, zodat deze efficiënter kan schoonmaken. Het is uitgerust met een batterij die tot 750 vierkante voet kan schoonmaken op een enkele lading, en keert automatisch terug naar zijn basis om op te laden.

Bekijk de Neato Robotics D8 op AmazonVerwijder niet-productlink

irobot roomba i3

iRobot Roomba i3+

Van: Amazon was: $ 600
Nu: $ 400 ($ 200 korting)

iRobot was de pionier van het idee van een robotstofzuiger die zijn eigen vuilnisbak kan legen, maar in het begin kon je deze functie alleen in de duurste modellen krijgen. Het bedrijf heeft het concept nu teruggebracht naar zijn mid-range stofzuigers, waaronder de Roomba i3+.

Zie de iRobot Roomba i3+ op AmazonVerwijder niet-productlink

roborock s7 plus

Roborock S7+

Van: Amazon was: $ 950
Nu: $ 720 ($ 230 korting met coupon)
[Currently Unavailable]

Wat is er fijner dan je vloeren niet te stofzuigen? Ook uw vloeren niet. Robot-mop/vac-hybriden worden steeds geavanceerder en de Roborock S7+ is een van de beste. Het is een geweldige stofzuiger met een zelfledigende vuilnisbak en maakt gebruik van sonische vibratietechnologie om je harde vloeren actief te schrobben. Opmerking: zorg ervoor dat u op het selectievakje voor de coupon klikt om deze deal te krijgen.

Zie de Roborock S7+ op AmazonVerwijder niet-productlink

roborock s7 belangrijkste

Roborock S7

Van: Amazon was: $ 650
Nu: $ 455 ($ 195 korting met coupon)
[Currently Unavailable]

Als je het zonder de zelfledigende vuilnisbak kunt doen, is de Roborock S7 precies dezelfde robotstofzuiger/mop-hybride die hierboven is beschreven, maar zonder de zelfledigende functie. Dat scheelt $ 265 van de prijs van het vacuüm. Nogmaals, zorg ervoor dat u op het selectievakje voor de coupon klikt om deze deal te krijgen.

Zie de Roborock S7 op AmazonVerwijder niet-productlink

irobot roomba i6

iRobot Roomba i6+

Van: Amazon was: $ 800
Nu: $ 549 ($ 251 korting)

Als u meer ruimte heeft in uw robotstofzuigerbudget, voegt iRobot’s Roomba i6+ het gemak toe van kamer-voor-kamer schoonmaken en zelfs meer geavanceerde navigatie en kaarten dankzij vSLAM-technologie. En dat bovenop zijn zelfledigende vuilnisbak.

Zie de iRobot Roomba i6+ op AmazonVerwijder niet-productlink

Netto d9

Neato Robotics D9

Van: Beste koop was: $ 700
Nu: $ 450 ($ 250 korting)

De grotere batterij in de Neato D9 is gewoon het ticket voor grotere huizen. Deze bot kan 1.600 vierkante voet stofzuigen op een enkele lading. LIDAR-navigatie en een mobiele app waarmee je je huis in zones kunt indelen, zodat kamers waar zich meer vuil ophoopt, zoals je eetkamer of gang, extra aandacht krijgen.

Bekijk de Neato Robotics D9 bij Best BuyVerwijder niet-productlink

eufy g30 berm robotstofzuiger

Eufy RoboVac G30 Verge

Van: Walmart Was: $ 350
Nu: $ 144 ($ 206 korting)

Ongeveer het enige compromis dat u moet sluiten met deze voordelige robotstofzuiger, is dat u magnetische grensstroken moet plaatsen in gebieden waar u niet wilt dat hij komt. Daarnaast is hij te bedienen met een app en levert hij 2000 Pa zuigkracht.

Zie de Eufy RoboVac G30 Verge bij WalmartVerwijder niet-productlink

irobot roomba e5

iRobot Roomba e5

Van: Doel was: $ 350
Nu: $ 200 ($ 150 korting)

De Roomba e5 maakt gebruik van rubberen borstels die minder snel verstrikt raken in haren van huisdieren, en de functie Dirt Detect detecteert delen van uw vloeren die meer vuil hebben verzameld. Als dat het geval is, zal het dat gebied krachtiger reinigen.

Zie de iRobot Roomba e5 op TargetRemove non-product link

haai iq model rv1001ae

Shark IQ Robotstofzuiger (model RV1001AE)

Van: Amazon was: $ 600
Nu: $ 376 ($ 223 korting)

Shark’s robotstofzuiger leegt niet alleen zijn eigen bak wanneer hij terugkeert naar zijn basis om op te laden, hij is ook uitgerust met een zelfreinigende borstelroller. En zoals de meeste luxe robotstofzuigers, kun je hem bedienen met spraakopdrachten via Amazon Alexa of Google Assistant.

Bekijk de Shark IQ-robotstofzuiger op AmazonVerwijder niet-productlink

ilife a4s pro

iLife A4s Pro

Van: Amazon was: $ 180
Nu: $ 120 ($ 60 korting)

De iLife A4s Pro is onze topkeuze in budgetrobotstofzuigers, en deze deal bij Amazon maakt het een nog betere waarde. Je zult niet veel toeters en bellen vinden op dit model, maar je krijgt wel een zuigkracht van 1500 Pa, die opvoert tot 2000 Pa in de spot-cleaning-modus. En het ElectroWall-apparaat van iLife creëert een virtuele barrière voor elk gebied waar je niet wilt dat de robot binnendringt.

Bekijk de iLife A4s Pro bij Amazon

wyze robotstofzuiger hoofd 2

Wyze robotstofzuiger

Van: Walmart Was: $ 250
Nu: $ 200 ($ 50 korting)

Wyze Labs staat bekend om het leveren van producten met geavanceerde functies tegen fenomenaal lage prijzen en de Wyze Robot Vacuum is zeker geen uitzondering. Het is ongebruikelijk om LIDAR-navigatietechnologie te vinden in een robotstofzuiger van $ 250, en dat alleen al maakt deze deal nog aantrekkelijker. Je kunt het rechtstreeks bij Wyze kopen voor $ 200 plus verzendkosten, of bij Amazon voor $ 220. Verwijder niet-productlink, waar Prime-leden gratis verzending krijgen.

Bekijk de Wyze Robotstofzuiger bij Wyze LabsVerwijder niet-productlink

yeedi k600

Yeedi K600

Van: Walmart Was: $ 180
Nu: $ 90 ($ 90 korting)

De Yeedi K60 is zeker een robotstofzuiger zonder franje. Je zult een draagbare afstandsbediening gebruiken om het te bedienen, en omdat het niet wordt geleverd met enige vorm van grensblokkering, moet je ervoor zorgen dat je vloeren vrij zijn van het soort rommel dat het kan opstoppen. Maar het is geweldig voor kleine ruimtes en de prijs, vooral deze deal, is oh zo goed.

Zie de Yeedi K600 bij WalmartVerwijder niet-productlink

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday valt traditioneel de dag na Thanksgiving en markeert het begin van het kerstinkopenseizoen. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 26 november. Maar retailers hebben de afgelopen jaren zelfs weken eerder Black Friday-deals gelanceerd om de concurrentie te verslaan.

Kooptips voor Black Friday

De prijs van een robotstofzuiger is evenredig met de verfijning van de technologie die ervoor zorgt dat deze werkt. Robots die LIDAR (Light Detection and Ranging), SLAM (Gelijktijdige lokalisatie en mapping) en vergelijkbare technologieën gebruiken, kunnen beter door uw huis navigeren dan modellen met eenvoudigere technologie, zoals camera’s.

Sensoren voor het detecteren van de hoeveelheid vuil op de vloer zorgen ervoor dat de stofzuiger (of dweil, in het geval van hybrides) zijn zuig- en/of schrobkracht kan vergroten en het verschil kan bepalen tussen vloerbedekking, vloerkleden en harde vloeren. Robots met smartphone-apps zijn gemakkelijker te programmeren en te bedienen dan modellen met draagbare afstandsbedieningen. Functies zoals zelfledigende vuilnisbakken zullen ook de kosten van het vacuüm doen stijgen. Hoe meer functies u kunt missen, hoe minder u hoeft uit te geven.

Welke retailers verkopen Black Friday-robotstofzuigers?

0 Shares:
You May Also Like