Beste Black Friday-beveiligingscamera-deals 2021: de beste verkopen

ring stick up cam battery

Beveiligingscamera’s behoren tot de beste hulpmiddelen om uw huis te beschermen. Ze zijn een geweldig afschrikmiddel voor misdaad, en als er nog steeds wordt ingebroken, leggen ze het forensische bewijs vast om de politie te helpen de dader te vinden.

Of je nu je eerste koopt, een upgrade uitvoert wat je hebt of dekking toevoegt aan een onbeschermd deel van je huis, Black Friday is absoluut de beste tijd om er een te kopen.

Black Friday-deals voor beveiligingscamera’s

Eufy Security Floodlight Cam 2 Pro

Van: Amazon was: $ 300
Nu: $ 199 ($ ​​101 korting met coupon)

Dergelijke mashups van beveiligingscamera’s/schijnwerpers doden twee vliegen in één klap: ze verlichten een groot deel van uw eigendom en nemen alles op wat er binnen hun gezichtsveld wordt gefilmd. De Eufy Security Camera Floodlight 2 Pro produceert 3.000 lumen aan kleurafstembaar licht en neemt video op in 2K-resolutie. Bonuspunten voor het lokaal opslaan van de opnamen, in plaats van in de cloud waar u geen controle over heeft.

Bekijk de Eufy Security Floodlight Cam 2 Pro op AmazonRemove non-product link

knipper mini

Van: Amazon was: $ 35
Nu: $ 20 ($ 15 korting)

Je hoeft niet veel geld uit te geven om je huis te beveiligen met een beveiligingscamera. Amazon’s eigen Blink-lijn biedt veel waar voor je geld. Neem bijvoorbeeld de Blink Mini. Deze binnencamera meet slechts 1,97 x 1,93 x 1,41 inch (BxHxD), maar kan opnemen met een resolutie van 1080p en beschikt over infrarood nachtzicht. Je kunt ook video streamen naar slimme Amazon Echo-schermen.

Zie de Blink Mini op AmazonVerwijder niet-productlink

arlo essentieel

Arlo Essential draadloze beveiligingscamera

Van: Amazon was: $ 130
Nu: $ 100 ($ 30 korting)

We zijn grote fans van Arlo-beveiligingscamera’s, en dit voordelige model is precies het ticket voor het beschermen van kleinere ruimtes. Arlo zegt dat de batterij tot zes maanden mee moet gaan als hij is opgeladen, en hij maakt rechtstreeks verbinding met je wifi-netwerk – er is geen Arlo-basisstation nodig. Het is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit!

Bekijk de Arlo Essential Wireless Security Camera op AmazonVerwijder niet-productlink

ring stick up cam batterij

Ring Stick Up Cam-batterij

Van: Amazon was: $ 100
Nu: $ 75 ($ 25 korting)

Ring heeft een van de breedste smart home-ecosystemen op de markt, met producten op het gebied van beveiliging, verlichting en zowel doe-het-zelf als professionele monitoring. De Ring Stick Up Cam Battery kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, dankzij de weerbestendige behuizing. De niet-productlink Stick Up Cam Plug-inRemove met snoer is beschikbaar voor dezelfde prijs. Als je de camera buitenshuis gaat gebruiken, bevat deze bundel van $ 125 een zonnepaneel. Verwijder de niet-productlink waardoor de batterij permanent opgeladen blijft.

Bekijk de Ring Stick Up Cam-batterij op AmazonVerwijder niet-productlink

nest cam batterij binnenshuis

Nest Cam (batterij)

Van: Google Play Was: $ 180
Nu: $ 150 ($ 30 korting)

Dit is een geweldige high-end beveiligingscamera op batterijen die volledig weerbestendig is, zodat hij zowel binnen als buiten kan worden ingezet. Het is ook een van de gemakkelijkste beveiligingscamera’s om in te stellen en te gebruiken. Met een uitstekende beeldkwaliteit en de gepolijste app van Nest biedt de Nest Cam (batterij) uitstekende bescherming.

Bekijk de Nest Cam (batterij) in de Google Play storeVerwijder niet-productlink

arlo essentieel

Arlo Ultra 2 draadloze beveiligingscamera

De Arlo Ultra 2 is een high-end zeldzaamheid in beveiligingscamera’s en levert maar liefst 4K-resolutie met HDR om de beste beeldkwaliteit in zijn klasse te leveren. Het is natuurlijk draadloos en werkt op batterijvoeding. Hij kan binnen of buiten worden ingezet en heeft een geïntegreerde spot. Dit is een sensationele korting.

Bekijk de Arlo Ultra 2 op AmazonVerwijder niet-productlink

Ring Floodlight Cam Wired Plus

ring schijnwerper cam bedraad plus

Van: Amazon was: $ 180
Nu: $ 140 ($ 40 korting)

Ring heeft niet het idee uitgevonden om een ​​schijnwerper te combineren met een beveiligingscamera, maar de combinatie van het goedkope huisbeveiligingssysteem van het bedrijf en de groeiende collectie slimme verlichtingsproducten maakt de Ring Floodlight Cam Wired Plus een grote waarde, en het is zelfs nog beter in deze prijs. De meer geavanceerde Ring Floodlight Cam ProRemove niet-productlink, met Ring’s Birds Eye View-technologie, is ook te koop voor Black Friday, verlaagd van $ 250 naar $ 200.

Bekijk de Ring Floodlight Cam Wired Plus op AmazonVerwijder niet-productlink

nest cam met schijnwerper liffestyle night

Nest Cam met Floodlight

Van: Google Play Was: $ 280
Nu: $ 230 ($ 50 korting)

Om niet achter te blijven, heeft Google zijn assortiment huisbeveiliging uitgebreid met de geheel nieuwe Nest Cam met Floodlight. Het bestaat uit de 1080p Nest Cam voor buiten die is gemonteerd tussen een paar dimbare LED-schijnwerpers die een helderheid van 2.400 lumen produceren.

Bekijk de Nest Cam met Floodlight in de Google Play StoreVerwijder niet-productlink

arlo pro 3 schijnwerper

Arlo Pro 3 Floodlight-camera

Van: Amazon was: $ 250
Nu: $ 164 ($ 86 korting)

De meeste schijnwerpercamera’s moeten worden aangesloten op het elektrische systeem van uw huis, wat beperkt waar ze kunnen worden ingezet. Dat is geen probleem Arlo’s schijnwerpercamera: hij werkt tot zes maanden op batterijvoeding, dus je kunt hem bijna overal monteren. Monteer een Arlo-zonnepaneelVerwijder de niet-productlink ernaast en je hoeft nooit de batterij te vervangen.

Bekijk de Arlo Pro 3 Floodlight-camera op AmazonVerwijder niet-productlink

woning cam 2 primaire

Woonplaats Cam 2

Van: Woonplaats was: $ 40
Nu: $ 25 ($ 15 korting)

De zeer kleine en vrij uitstekende Abode Cam 2 is een uitstekende waarde in beveiligingscamera’s. Je kunt er een op zichzelf inzetten – binnen of buiten – of toevoegen aan een bestaand Abode-huisbeveiligingssysteem. Dit was al een goedkope camera, en nu kun je er een kopen voor 34 procent minder.

Zie de Abode Cam 2 op AbodeRemove non-product link

ecobee camera

Ecobee SmartCamera met spraakbesturing

Van: Amazon was: $ 100
Nu: $ 70 ($ 30 korting)

Deze uitstekende huisbeveiliging heeft niet alleen een ingebouwde Alexa slimme luidspreker, het kan ook fungeren als de hub voor een compleet huisbeveiligingssysteem wanneer het wordt gebruikt met Ecobee’s kamer- en deur- / raamsensoren. Sterker nog, het ondersteunt ook het HomeKit-ecosysteem van Apple, inclusief HomeKit Secure Video.

Bekijk de Ecobee SmartCamera met spraakbesturing op AmazonVerwijder niet-productlink

myq camera primair

myQ slimme garagecamera

U moet uw garage beschermen, of u er nu uw auto in parkeert of alleen voor opslag gebruikt. Deze camera is op maat gemaakt voor de klus en als je hem aansluit op een myQ garagedeurcontroller, verschijnt de videofeed van de camera direct boven de bedieningselementen voor dat apparaat. Het is een goede prijs voor $ 150; nu is je kans om er een voor de helft korting te krijgen.

Van: Beste koop was: $ 150
Nu: $ 75 ($ 75 korting)

Bekijk de myQ Smart Garage Camera bij Best BuyVerwijder niet-productlink

arlo pro 4 kit

Arlo Pro 4 Spotlight-camerabundel

Van: Beste koop was: $ 600
Nu: $ 400 ($ 200 korting)

De Arlo Pro 4 is onze keuze voor de beste beveiligingscamera voor thuis van 2021, en deze deal levert je niet alleen een van de binnen- en buitencamera’s op, maar ook een bundel met drie camera’s met een oplaadstation voor twee batterijen, drie antidiefstalbevestigingen, en een werfbord. Deze camera’s verkopen meestal voor $ 200 per stuk, dus dit Best Buy-aanbod is een echt koopje voor de kit.

Bekijk de Arlo Pro 4 Spotlight-camera bij Best BuyVerwijder niet-productlink

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday valt traditioneel de dag na Thanksgiving en markeert het begin van het kerstinkopenseizoen. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 26 november. Maar retailers hebben de afgelopen jaren zelfs weken eerder Black Friday-deals gelanceerd om de concurrentie te verslaan.

Kooptips voor Black Friday

Resolutie is het belangrijkste kenmerk van beveiligingscamera’s. Tegenwoordig wordt 1080p-video als de beste beschouwd en je vindt het in camera’s die slechts $ 20 kosten op Black Friday. Voeg functies toe zoals hogere resolutie, batterijvermogen, weersbestendigheid voor installatie buitenshuis, pakketdetectie en dergelijke, de prijzen zullen gestaag stijgen.

Als je eenmaal een beveiligingscamera hebt gekocht die je leuk vindt, is het een goed idee om in datzelfde ecosysteem te blijven. Het is lastig om met meerdere apps te jongleren, en voor de meeste producten in deze categorie moet u zich aanmelden voor een abonnement om uw opnames in de cloud op te slaan. Als je een slim huissysteem of een huisbeveiligingssysteem hebt, wil je camera’s kopen die in die systemen kunnen worden geïntegreerd. Als je een Ring Alarm hebt, wil je het bij Ring-camera’s houden. Evenzo, als u een SimpliSafe-systeem heeft, wilt u SimpliSafe-camera’s integreren.

Wie heeft Black Friday smart home deals?

Alle grote spelers – Amazon, Google, Best Buy, Walmart et al – bieden tal van Black Friday-deals, waarbij Amazon het meest uiteenlopende aanbod heeft. De andere big box-winkels zullen zich waarschijnlijk richten op meer reguliere categorieën, terwijl de Google Play Store meestal alleen Nest-apparaten verkoopt. Volg deze links om te zien wat er beschikbaar is:

0 Shares:
You May Also Like