Beste apps op het tweede scherm voor het kijken naar Major League Baseball

baseball mitt bat balls

Na een vertraging van meer dan drie maanden begint Major League Baseball eindelijk aan het seizoen van 2020 met een double-header op de openingsavond op ESPN. Hoewel de games zullen worden gespeeld met tal van door pandemie veroorzaakte veranderingen, waaronder stadions zonder fans, een universele DH en de afwezigheid van verschillende spraakmakende spelers, zullen de tv-uitzendingen vrijwel hetzelfde blijven.

U kunt uw quarantaineweergave van games op uw grote scherm verbeteren door de hulp van uw kleine in te roepen. Een tweede scherm verbetert je ervaring op manieren die op geen enkele andere manier mogelijk zijn, en biedt alles, van analyse, spelerstatistieken en interactieve functies tot tools om te communiceren met andere fans die naar de game kijken.

We hebben de zes beste apps op het tweede scherm verzameld die dit honkbalseizoen op je smartphone of tablet horen. Download en installeer een of meer ervan om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor het spel wanneer de ump “play ball!” roept.

MLB in Bat

MLB bij Bat

Zoals apps op het tweede scherm gaan, blijft At Bat uit de Major League Baseball de aas van de rotatie. Zelfs de gratis “lite”-versie heeft genoeg functies om elke naad duizelig te maken, inclusief het laatste nieuws, spelerstatistieken, scores, standen, schema’s, interactieve roosters en de mogelijkheid om je startpagina aan te passen als een hub voor je favoriete team. U kunt ook pushmeldingen ontvangen om u op de hoogte te stellen van het begin van een game, wijzigingen in voorsprong en score, en video-hoogtepunten in de game.

Het is de moeite waard om te poepen voor de premiumfuncties ($ 3 per maand / $ 20 voor het jaar, of gratis voor MLB.TV-abonnees). Je krijgt toegang tot een schat aan complete klassieke games in de videobibliotheek, realtime boxscores met pitch-by-pitch tracking en de live lokale radio-uitzending van elk team voor elke game, van de voorjaarstraining tot de World Series. De laatste is vooral handig als u blowhards van het nationale netwerk wilt dempen en wilt afstemmen op het uitzendteam van uw woonplaats.

Als de actie van live games niet genoeg is om je baseball jones te verzadigen, kun je zelfs je kabelaanmelding gebruiken om het MLB-netwerk rechtstreeks in de app te bekijken. (Android, iOS, Kindle Fire en andere Android-tablets)

iScore Honkbal

Een wedstrijd met de hand scoren is een traditie die teruggaat tot de vroegste dagen van honkbal; maar in ons digitale tijdperk zou deze pen-en-papieractiviteit gemakkelijk de weg kunnen banen van flanellen uniformen en Pullman-auto’s.

Gelukkig is er iScore Baseball. Deze app verandert je apparaat in een digitaal scoreboek, maar je hoeft geen geheimen van het noteren te kennen om het te gebruiken. iScore gebruikt interviewprompts om u te helpen de actie op het veld te volgen. Stel dat de slagman een grounder slaat naar het eerste honk: Om dat spel op te nemen, tikt u op de Uit-knop en iScore zal vragen wat voor soort uit is gemaakt. Selecteer Ground Out en de app zal je vragen om op de diamant te tikken waar de bal werd geraakt en de positie die de out maakte. Terwijl je elk stuk op deze manier opneemt, vertaalt iScore het allemaal naar het scoreboek. Na de wedstrijd kun je een ingevuld scoreformulier, boxscore of teamstatistieken genereren en e-mailen.

iScore Honkbal

iScore Baseball, beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten, kan een traditioneel scoreformulier maken zonder dat u de details van het noteren hoeft te kennen.

Je kunt de gratis app gebruiken om zelf MLB-games te scoren, maar voor een eenmalige aankoop van $ 20 biedt iScore actuele statistieken, roosters en startopstellingen voor elke game in het seizoen 2020.

En als het idee om een ​​game te scoren voor het nageslacht vreemd lijkt nu het web play-by-play-statistieken kan bieden voor zowat elke match-up in de geschiedenis, bedenk dan dat het grotere doel ervan zou kunnen zijn om je gefocust te houden op het spel te midden van de afleiding van thuis. (Android, iOS)

ESPN

Als u de voorkeur geeft aan uw honkbalverslaggeving van een externe bron, is het moeilijk om de gratis vlaggenschip-app van ESPN te verslaan. Naast scores en standen, zal het je voorzien van een gestage stroom van blessurerapporten, contractondertekening en ander belangrijk nieuws uit de hele competitie. Je krijgt ook live streaming toegang tot nationale en regionale ESPN-radiostations en meer dan 100 ESPN-podcasts.

Wijs je favoriete team aan en je kunt voor de wedstrijden waarschuwingen ontvangen en het laatste nieuws en video’s over je club rechtstreeks naar je ESPN-inbox sturen. Het beste van alles is dat je de app na de Fall Classic kunt gebruiken als tweede scherm voor andere sporten. (Android, iOS, Windows 10)

Blekerrapport: sportnieuws, uitslagen en hoogtepunten

Bleker rapport

Zoals de meeste fans, zijn het je eigen interesses in plaats van de competitie in het algemeen die je aan het scherm gekluisterd houden. Bleacher Report begrijpt dit en laat je je ervaring op het tweede scherm aanpassen met Bleacher Report: Sports News.

Hoewel het niet uitsluitend een honkbal-app is, kun je met Bleacher Report: Sports News je eigen nieuwsfeed samenstellen om het laatste nieuws te ontvangen over je favoriete MLB-teams, spelers en fantasie-investeringen. Voeg gewoon je favoriete clubs toe en alle laatste geruchten, nieuws, hot plays en blessurerapporten van die organisaties verschijnen in een realtime stream op het startscherm. De app maakt het ook gemakkelijk om de sappigste verhalen te e-mailen, sms’en of sociaal te delen met je honkballiefhebbende vrienden. Een apart tabblad Scores houdt je vandaag op de hoogte van het schema en de wedstrijdresultaten van je team. (Android, iOS)

ESPN Fantasy Sports

De ESPN Fantasy-app biedt alles wat je nodig hebt om je opstelling te beheren, van de openingsdag tot, hopelijk, het naseizoen.

Je krijgt volledige toegang tot je ESPN-fantasieteam, zodat je spelers kunt starten, bankieren, toevoegen, laten vallen, ruilen en afwijzen, zodat je de best negen mogelijke spelers op de wedstrijddag krijgt. Het biedt ook een gestage stroom van spelersnieuws en genoeg statistieken en analyses om de meest hardcore sabermetricus tevreden te stellen. Tijdens games houdt de app je op de hoogte met realtime scores van al je fantasiespelers, terwijl pushmeldingen je waarschuwen voor blessures, transacties en ander spelersnieuws.

MiLB eerste pitch

Milb Eerste Pitch

Er is geen Minor League Baseball in 2020, maar houd deze app in gedachten voor volgend jaar: als je graag de vooruitzichten van honkbal in de gaten houdt, download dan MiLB First Pitch. Het is een aanvulling op MLB At Bat en biedt een vergelijkbare dekking van 160 clubs uit de lagere klasse met scores, statistieken, nieuws, video-hoogtepunten en spelwaarschuwingen met push-notificaties.

Net als bij de big-league-app, zijn de basisprincipes gratis, maar je moet je kopen in videostreams van games – zowel live als on-demand – en andere premiumaanbiedingen. Maar het is de beste manier om de sterren van morgen te scouten terwijl je hun ouderclubs op tv volgt. Combineer het met At Bat voor volledige dekking van de hele organisatie van je favoriete team. (Android, iOS)

Beslag op!

Oké, dat zijn onze keuzes voor de beste apps op het tweede scherm voor honkbal. Wat denk je, hebben we een grand slam geraakt of zijn we naar het linkerveld gevlogen? Wat zijn favoriete honkbal-apps op het tweede scherm? Laat het ons weten in de comments op onze Facebook-pagina. En mis onze uitgebreide gids voor het snijden van kabels niet voor het kijken naar Major League Baseball zonder een kabelabonnement.

0 Shares:
You May Also Like