Best betaalde en gratis VPN voor Windows 10 (tot 82% korting + 3 maanden gratis)

Gebruik een VPN (Virtual Private Network), verberg uw IP-adres en versleutel online activiteiten of gegevens. We kunnen zeggen dat door uw privénetwerk uit te breiden via uw openbare internetverbinding, een VPN uw online gegevens privé houdt, apparaten veilig houdt, uw gegevens beschermt tegen hackers en ook beperkte websites kan deblokkeren.

Nogmaals, als je op openbare wifi zit of torrents wilt gebruiken of op zoek bent naar het deblokkeren van US Netflix, gebruik dan a vertrouwde VPN-provider (Virtual Private Network) is een goed idee. Niemand kan zien waar je naar kijkt of aan het downloaden bent, omdat je verbinding via VPN versleuteld is.

Hoe werkt een VPN?

Een virtueel particulier netwerk beschermt uw connectiviteit en alle gegevens die door die verbinding gaan in drie lagen:

Encryptie. Voor alles versleutelt uw VPN eerst uw gegevens (betekent dat het alle informatie omzet in een onleesbaar codeformaat dat niet kan worden ontsleuteld zonder een bijpassende sleutel). Dus zelfs als een onbevoegd persoon zoals hackers erin slaagt om uw gegevens te bemachtigen, zullen ze deze nog steeds niet kunnen begrijpen.

Tunnelprotocol. Uw VPN brengt vervolgens een directe verbinding tot stand tussen uw computer en een VPN-server. Deze privé “tunnel” beveiligt uw verbinding via het openbare internet.

authenticatie. Alleen gebruikers met de juiste authenticatiesleutels hebben toegang tot de tunnel en de VPN-server. Dit is ook het protocol dat uw gegevens decodeert nadat ze hun bestemming hebben bereikt.

VPN versleutelt alle gegevens die gebruikers verzenden of ontvangen via een internetverbinding; Het brengt een veilige “tunnel”-verbinding tot stand met een VPN-server met behulp van authenticatiesleutels. En zodra de verbinding tot stand is gebracht, maakt uw computer verbinding met internet via die beveiligde tunnelverbinding en worden al uw activiteiten privé.

Soorten VPN-technologieën

Verschillende VPN’s kunnen verschillende coderingsstandaarden en -technologieën gebruiken. Hier is een korte lijst van enkele van de technologieën die een VPN kan gebruiken:

Point-to-Point Tunneling Protocol: PPTP bestaat al sinds het midden van de jaren negentig en wordt nog steeds vaak gebruikt. PPTP op zichzelf doet geen codering. Het tunnelt datapakketten en gebruikt vervolgens het GRE-protocol voor inkapseling. Als u een VPN-service overweegt die PPTP gebruikt, moet u er rekening mee houden dat beveiligingsexperts zoals Bruce Schneier het protocol, met name de implementatie ervan door Microsoft, nogal onveilig hebben gevonden.IPSec: IPSec zou een uitstekend alternatief kunnen zijn voor PPTP , is een suite van verschillende protocollen en technologieën. Inkapseling van pakketten gebeurt via het ESP-protocol en AES-GCM, AES-CBC, 3DES-CBC of HMAC-SHA1/SHA2 kunnen worden gebruikt voor codering. Laag 2 Tunneling Protocol: L2TP kan worden gebruikt voor tunneling met IPSec voor extra beveiliging .Secure Shell, ook wel bekend als SSH, kan zowel de tunneling als de versleuteling in een VPN-netwerk aan.

Kwalificaties voor de beste VPN-service

Houd de volgende punten in de gaten bij het kiezen van de beste VPN voor Windows 10.

Betrouwbaarheid

Een VPN is niet goed of betrouwbaar als de verbinding wordt verbroken of als je er geen verbinding mee kunt maken. Het gebeurt meestal met een gratis VPN-service. Het grootste probleem met gratis VPN-providers is dat ze meestal een beperkt aantal servers of langzamere toegang en gegevensoverdrachtsnelheid bieden. En ze reserveren de betere systemen voor betalende klanten. Een soort van “probeer het uit en upgrade later” systeem.

Beveiliging

Mensen gebruiken een VPN-provider om hun browse- en downloadgewoonten privé te houden. De verbinding moet dus de huidige coderingsalgoritmen gebruiken om hackers en andere ongewenste personen buiten te houden.

Snelheid

Er is niet veel reden om verbinding te maken met een VPN-provider waardoor u het gevoel krijgt dat u een oude inbelmodem gebruikt. Een goede VPN-provider zorgt voor snelle toegang, zodat je niet de hele dag zit te wachten tot er iets gebeurt.

Ondersteuning OpenVPN-protocol

Het OpenVPN-protocol is open-source en gecontroleerd. Het is relatief snel en wordt algemeen beschouwd als het meest veilige en vertrouwde protocol dat beschikbaar is. Het is niet ingebouwd in Windows 10 zoals SSTP, L2TP en PPTP, dus deze VPN-providers moeten de gebruiker een app bieden die het instellen van OpenVPN eenvoudig maakt.

DNS-lekbescherming

Een DNS-lek maakt de anonimiteit van een gebruiker teniet door een webpaginaverzoek naar hun internetprovider te sturen in plaats van naar een privé DNS-server via de VPN-service. Hierdoor kan uw ISP en mogelijk Windows uw surfen op het web volgen.

Gratis VPN versus betaalde VPN

Kortom, we gebruiken een VPN voor beveiliging, maar het gebruik van gratis VPN’s brengt onze privacy in gevaar; a gratis Mag u advertenties tonen of uw gegevens aan derden verkopen. Met gratis VPN merkt u mogelijk verbroken verbindingen, limieten voor gegevensoverdracht, lagere snelheid, beperkt aantal gratis servers of zelfs gratis VPN heeft meestal geen wettelijke verplichtingen om uw identiteit te beschermen en kan worden verplicht om logboeken op te slaan.

Tegelijkertijd biedt het gebruik van een premium VPN meer servers om de beste verbindingssnelheden voor uw behoeften te bereiken. houdt een strikt no-logs-beleid bij en beschermt uw persoonlijke gegevens met versleuteling van militaire kwaliteit. Er is geen limiet voor gegevensoverdracht of snelheidslimiet, zelfs als u kunt kiezen uit duizenden servers over de hele wereld.

Lees een gedetailleerd artikel: gratis VPN en betaalde VPN, wat is het echte verschil tussen beide?

Welke VPN moet je nemen?

Nou, het hangt allemaal af van wat je belangrijk vindt. Hecht je waarde aan downloadsnelheid of het strikte beleid “geen datalogs”? Of is betaalbaarheid misschien wel de belangrijkste factor voor u? Onthoud dat de meeste VPN’s gratis of proefversies hebben, dus je kunt ze net zo goed uitproberen voordat je ze koopt.

Premium VPN voor Windows 10

ExpressVPN

ExpressVPN Rank 1 premium VPN voor Windows 10-apparaten, en het staat bekend om zijn snelheid. Het biedt veel achterliggende functies, waaronder een kill-schakelaar, DNS-lekbescherming, poortselectie, automatisch verbinden en verduisterde servers. Gebaseerd op de Britse Maagdeneilanden, is Express VPN uitstekend voor privacy vanwege het zero-logs-beleid.

Lezen Express VPN-beoordeling | Exclusieve ExpressVPN-deal: Get ExpressVPN 49% korting + 3 maanden gratis.

NordVPN – Een van de veiligste Windows VPN’s op onze lijst. Het houdt geen logboeken bij en zit boordevol privacyfuncties voor Windows.

Nog een vertrouwde, gebruiksvriendelijke en betrouwbare VPN voor Windows 10. NordVPN, gebaseerd op Panama, staat bekend om zijn no-logs VPN boordevol functies zoals een killswitch, OpenVPN-codering, DNS-lekbescherming, double-hop-codering, split-tunneling, VPN over Tor en een hele reeks geavanceerde VPN-functies. Dit maakt Nord VPN perfect om uw online gewoonten volledig te verbergen voor uw ISP, de overheid, lokale netwerkbeheerders en wifi-hotspotproviders.

Lezen: NordVPN-beoordeling | Exclusieve NordVPN-deal: Krijg NordVPN 69% gereduceerde prijs

CyberGhost VPN – Een super eenvoudig te gebruiken VPN voor Windows, we kunnen zeggen dat het een geweldige keuze is voor beginners dankzij duidelijk gemarkeerde servers en een eenvoudig te navigeren app.

Als u op zoek bent naar een super eenvoudig te gebruiken en beveiligde VPN voor Windows 10, dan zou Cyberghost een uitstekende keuze voor u kunnen zijn. Met meer dan 6.300 servers op meer dan 100 locaties, is het in Roemenië gevestigde bedrijf uitstekend geschikt voor het deblokkeren en het toepassen van de beste instellingssnelheid voor streaming. Het biedt ook 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit op het OpenVPN-protocol, zero-logs-beleid, DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar. De snelheden zijn uitstekend en je kunt tot zeven apparaten tegelijk aansluiten.

Ze hebben veel vertrouwen in hun service en daarom hebben ze een geld-terug-garantie van 45 dagen. Dat betekent dat als u niet tevreden bent met hun service, u binnen 45 dagen geld terug kunt vragen.

Lees: CyberGhost-recensie | Krijg CyberGhost VPN 82% korting

Gratis VPN voor Windows 10

Hotspot-schild – Een van de meest populaire gratis VPN voor Windows 10 staat bekend om de snelste en veiligste VPN.

Met 2500 servers wereldwijd is Hotspot Shield een van de meest populaire gratis VPN voor Windows 10 die zowel 128- als 256-bits AES-codering bevat. Het grootste deel van gratis VPN staat één verbinding tegelijk toe, terwijl HotSpot Shield vijf verschillende apparaten toestaat om verbinding te maken via hetzelfde account.

De gratis VPN biedt beperkte SD-streaming, 500 MB dagelijkse datalimiet zonder logboek met browse-activiteiten, codering van militaire kwaliteit en meer.

Lees meer over Hpspot shield VPN en de functies ervan op de officiële site.

TunnelBear VPN

Een andere goede gratis VPN-optie voor Windows 10 is TunnelBear, dat uw internetverbinding versleutelt om uw online activiteiten op elk netwerk privé te houden. Het beschikt ook over beveiligingen zoals AES 256-bit-codering, Kill Switch, Intuïtieve client, Fatsoenlijke snelheden en geen logboekregistratie. Download TunnelBear VPN gratis op hun officiële site hier.

Windscribe VPN

Windscribe VPN, een andere gratis VPN voor Windows 10, biedt sterke gebruikersprivacy, tot 10 GB gratis data per maand, een ingebouwde firewall en adblocker (ROBERT genaamd) en meer. Het slaat uw browsegeschiedenis, verbindingslogboeken of IP-stempels niet op, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gegevens worden verkocht aan de hoogste bieder. Download Windscribe VPN gratis hun officiële site hier.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like