Bespaar veel op GE’s slimme verlichting in deze alleen vandaag uitverkoop

cbyge

Verlicht uw verlichting vandaag voor minder met Amazon’s eendaagse uitverkoop op C by GE slimme gloeilampenVerwijder niet-productlink. De online retailer verkoopt een verscheidenheid aan C by GE-lampen, variërend in prijs van ongeveer $ 12 voor een enkele witte lamp tot $ 28 voor een set van twee full colour verlichtingstoestellen. Daarnaast is bij de koop een GE indoor beveiligingscamera inbegrepen. De deals eindigen net voor middernacht op maandagavond, Pacific time.

Ten eerste hebben we de C by GE Full Color Direct Connect slimme lampen. Een enkele kost je $ 14 in plaats van de gebruikelijke $ 20, of je kunt een two-pack krijgen voor $ 28 vanaf $ 45. Net als de Kasa-lampen van TP-Link hebben C by GE-lampen geen hub nodig. In plaats daarvan maken ze rechtstreeks verbinding met uw wifi-netwerk. Eenmaal verbonden, kunt u de lichten op afstand inschakelen, schema’s instellen, enzovoort. Deze lampen werken met Amazon’s Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing, en ze zijn even sterk als een gloeilamp van 60 watt.

Als je geen lampen nodig hebt die op verzoek blauw of rood worden, kun je ook de gewone witte lampen krijgen. Een enkele slimme lamp is $ 12 lager dan ongeveer $ 17, en het two-pack is $ 21 in plaats van $ 30. De witte lampen ondersteunen dezelfde functies als de full colour lampen, behalve de kleurveranderingen.

Ten slotte omvat de verkoop de GE Cync indoor Wi-Fi smart camera voor $ 49 lager dan de gebruikelijke $ 70. We zagen dit product voor het eerst op CES 2021 in januari. Het beschikt over een fysieke sluiter voor extra privacy die ook de microfoon uitschakelt. De camera legt vast in 1080p, biedt tweerichtingsaudio en wordt geleverd met ondersteuning voor HDR, nachtzicht en pan en tilt.

Het is geen enorme verkoop, maar er is tegenwoordig een aantal solide smart home-apparatuur beschikbaar tegen goede prijzen. Wees er snel bij als je geïnteresseerd bent, want deze kortingen verdwijnen vanavond.

[Today’s deal: GE Lighting one-day deal on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like