Bespaar vandaag $ 50 op de 3e generatie Nest Learning Thermostat

nest 3rd gen

Nu we de warmere maanden ingaan, kan een slimme thermostaat je helpen om je huis comfortabel te houden en tegelijkertijd geld en energie te besparen. En vandaag kun je op Amazon de geweldige 3e generatie Nest Learning Thermostat krijgen voor $ 199. Verwijder de niet-productlink, een prijsdaling van $ 249 en de beste prijs sinds Black Friday.

Deze slimme thermostaat, die we ‘de keuze voor stijlbewuste huiseigenaren’ hebben genoemd, is een aantrekkelijke manier om de temperatuur in je huis te regelen, met een gelikt, eenvoudig ontwerp om het in een kamer te laten opgaan. In tegenstelling tot meer traditionele thermostaten, hoef je geen schema in te stellen. In plaats daarvan leert het Nest je gewoonten terwijl je het op en neer aanpast, en past het zichzelf dienovereenkomstig aan met behulp van wat we ‘de beste algoritmen op de markt’ hebben genoemd.

De Nest kan ook helpen energie te besparen door de temperaturen aan te passen wanneer je niet thuis bent, en je kunt het energieverbruik controleren met de mobiele Nest-app. Daarnaast kun je met de app overal de temperatuur in huis regelen en bedien je de Nest ook met Google Home spraakbesturing. In onze recensie gaven we deze slimme thermostaat 4 van de 5 sterren, waarbij we de eenvoudige installatie, eenvoudige bediening, connectiviteit met andere apparaten en aantrekkelijk ontwerp als redenen om te kopen opmerken.

[ Today’s deal: 3rd-gen Nest Learning Thermostat for $199Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like