Bespaar vandaag $ 30 op de geheel nieuwe 4e generatie Echo slimme luidspreker

amazon echo

Amazon’s Echo-lijn van slimme luidsprekers blijft een van de meest populaire op de markt, en hun gebruiksgemak, redelijk goedkope prijsstelling en geïntegreerde Alexa houden ze bovenaan. Vandaag kun je op Amazon een eigen 4e-generatie Echo kopen voor $ 70, lager dan een catalogusprijs van $ 100.

Deze Echo is, net als eerdere versies, geweldig als een slimme thuishub, met eenvoudige verbinding met je slimme apparaten en Alexa-compatibele spraakbesturing. In onze review noemden we het zelfs “de beste luidspreker voor slimme thuisbediening”. En buiten die mogelijkheden, helpen de vele vaardigheden van Alexa je om vragen te beantwoorden, alarmen in te stellen, muziek af te spelen, het nieuws te horen en nog veel meer. Een nieuw, afgerond ontwerp met een LED-lichtring zorgt voor een aantrekkelijke toevoeging aan uw kamer, terwijl de ingebouwde knoppen u helpen de knop te verstellen en gemakkelijker. We merkten ook op dat “de vierde generatie Echo erg goed klinkt voor een luidspreker van $ 100”, en deze korting maakt het nog goedkoper.

In onze recensie gaven we deze Echo 4 van de 5 sterren, waarbij we de smart home hub-mogelijkheden opmerkten als de beste reden om te kopen.

[ Today’s deal: Amazon Echo (4th gen) from Amazon for $70 ]
0 Shares:
You May Also Like