Bespaar serieus geld op huisbeveiliging met deze 24-uurs EufyCam 2-uitverkoop

eufycam 2

Gedurende 24 uur kunt u de beveiliging van uw huis verbeteren voor veel minder geld dan normaal. Amazon heeft een eendaagse uitverkoop op Eufy-beveiligingscamera’sVerwijder niet-productlink. De deals eindigen maandag net voor middernacht Pacific time.

Dit is wat er te koop is.

Ten eerste is er een EufyCam 2-huisbeveiligingssysteem in twee pakketten voor $ 225. Dat is $ 75 korting op de meest recente prijs van $ 300, en het laagste punt ooit. We hebben dit pakket in januari beoordeeld en het vier van de vijf sterren gegeven. We noemden het een “uitstekende starterskit voor buitencamera’s voor iedereen”. Het heeft een solide batterijduur (tot een jaar op een enkele lading), slimme bewegingsdetectie en het is HomeKit-compatibel.

Vervolgens is er een enkele EufyCam 2 draadloze add-on camera voor $ 90 in plaats van $ 120, en nog een historisch dieptepunt. Deze camera is alleen de moeite waard als je al over het Eufy Security basisstation (HomeBase 2) beschikt. De camera heeft 1080p video-opname, nachtzicht, IP67 weerbestendigheid en de eerder genoemde batterijduur van maximaal een jaar.

Ten slotte hebben we het EufyCam 2-huisbeveiligingssysteem met vier camera’s voor $ 406, veel minder dan de gebruikelijke $ 580 waar deze kit voor verkoopt. Het biedt dezelfde functies die we al hebben genoemd, alleen met vier camera’s voor een uitgebreidere dekking.

[Today’s deal: EufyCam 2 wireless home security system one-day sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like