Bespaar serieus geld op EufyCam-huisbeveiligingssystemen, alleen vandaag

eufycam 2

U kunt uw huisbeveiliging vandaag voor iets minder opknappen. Amazon organiseert een dagverkoop op eufyCam 2-beveiligingssystemenVerwijder niet-productlink. De verkoop is niet enorm, er zijn slechts drie deals beschikbaar, maar ze bieden allemaal enkele kortingen. De deals eindigen net voor middernacht op woensdagavond, Pacific time.

Laten we het eerst hebben over de eufyCam 2 zelf. We hebben de tweedelige versie van het eufyCam 2-systeem in januari 2020 beoordeeld en hebben het vier van de vijf sterren gegeven. “De EufyCam 2 is een uitstekende starterskit voor buitencamera’s voor iedereen”, zeiden we.

De eufyCam 2 beschikt over 1080p video-opname, nachtzicht, IP67 weersclassificatie voor stofbescherming en weerstand tegen zware regen. Het heeft ook tweerichtingsaudio, menselijke detectie, aanpasbare activiteitszones en lokale opslag op het basisstation. Anker zegt dat de batterijduur van deze camera tot een jaar kan duren op een enkele lading.

Als dat klinkt als het camerasysteem voor jou, heb je verschillende opties. Als eerste hebben we het eufyCam 2 drie-pack draadloze huisbeveiligingssysteem voor $ 322,49, minder dan de gebruikelijke $ 470. De stickerprijs is $ 352,49, maar onder de prijs zit een extra kortingsbon van $ 30. Het systeem is voorzien van drie camera’s en het basisstation.

Als je maar twee camera’s nodig hebt, kost het two-pack-systeem $ 232, een daling van $ 300, en er is ook een enkele camera voor $ 97,49 in plaats van $ 130.

Met deze deals hoeft u uw huis niet te beschermen, maar nogmaals, handel snel als u geïnteresseerd bent. Om middernacht worden de prijzen weer normaal.

[Today’s deal: One-day sale on EufyCam 2 gear at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like