Bespaar meer dan $ 150 op deze ultracapabele robotstofzuigers

roombai6plus

Stop met onnodig handwerk en begin meer te ontspannen met deze uitstekende deals voor mensen die het stofzuigen van hun eigen vloeren beu zijn. Amazon verkoopt de iRobot Roomba i6 Plus met automatische verwijdering voor $ 550. Verwijder niet-productlink, in plaats van $ 700. Dan is er de Roborock S6 voor $ 420. Verwijder niet-productlink, ook lager dan een recente prijs rond $ 700. Beide zijn flat-out opties.

De Roomba i6 Plus wordt geleverd met een basisstation dat iets meer moeite kost dan je gebruikelijke robotstofzuiger. Dat komt door de zelfledigende functie. Wanneer de robot bij het basisstation komt, kan hij opgezogen vuil in de bak van het basisstation deponeren. Zo ledig je het vuil minder vaak en blijft de Roomba i6 Plus langer in actie. Naast zelflediging werkt het vacuüm van iRobot met Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing en heeft het ook een slimme kaartfunctie.

Vervolgens hebben we de Roborock S6. We hebben deze robovac in juli 2019 beoordeeld, met 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice-prijs. “De Roborock S6 is een fantastische robotstofzuiger met dweilmogelijkheden die moeten worden overwogen naast alternatieven voor grotere merken.” De S6 heeft drie bewerkbare kaarten, verhoogt automatisch de zuigkracht wanneer deze van vloer naar tapijt gaat en heeft ook een dweilfunctie.

Dit zijn beide zeer goede robotstofzuigers en het geld zeker waard, vooral voor deze prijzen.

[Today’s deal: iRobot Roomba i6 Plus for $550Remove non-product link and Roborock S6 for $420Remove non-product link at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like