Bespaar flink op koptelefoons, waaronder een met actieve ruisonderdrukking

cleer headphones

Koptelefoons kunnen een mooie audio-upgrade zijn ten opzichte van oordopjes, maar ze kunnen duur zijn, vooral als je actieve ruisonderdrukkingstechnologie wilt. Maar naarmate Black Friday nadert, kunnen we twee geweldige paren van Cleer en Bose uitlichten die je meeslepende audio bieden zonder je portemonnee op te ruimen.

De Cleer Enduro 100-koptelefoon kost vandaag $ 60 op Amazon, de goedkoopste die we ooit hebben gezien. Deze hoofdtelefoon heeft geweldige functies: in onze recensie schreven we: “Bluetooth 5.0 met aptX HD, Google Fast Pair, Siri-aanroep en USB-C-connectiviteit plaatst deze hoofdtelefoon comfortabel in de ultramoderne categorie.” Tot 100 uur afspelen op één lading en tot 13 uur afspelen op 10 minuten snel opladen, zodat u deze hoofdtelefoon de hele dag of zelfs de hele week kunt gebruiken zonder dat de batterij leeg raakt . Ze zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, “Coronado-zand” en marine.

We hebben de Cleer Enduro 100-hoofdtelefoon 4 van de 5 sterren gegeven, evenals een Editors’ Choice-prijs voor hun geweldige geluidskwaliteit, uitgebreide functieset en lange batterijduur.

Wil je een serieuze upgrade met actieve ruisonderdrukking? De Bose Headphones 700 zijn verkrijgbaar bij B&H Photo Video voor $ 299, lager dan een adviesprijs van $ 379. Deze over-ear hoofdtelefoon heeft 11 niveaus van ruisonderdrukking, dus of je nu al het geluid wilt blokkeren of omgevingsgeluiden wilt buitensluiten, je kunt de ruisonderdrukking dienovereenkomstig instellen. Ingebouwde Alexa en Google Assistant zorgen voor eenvoudige handsfree spraakbediening met één aanraking, terwijl de bediening van de oorschelp het nog gemakkelijker maakt om oproepen aan te nemen, door muziek te navigeren en meer. Bovendien zorgt een draadloze batterijduur tot 20 uur ervoor dat de muziek de hele dag door blijft gaan.

We gaven de Bose 700 4 van de 5 sterren, en ze zijn gemiddeld 3,5 van de 5 sterren in meer dan 750 gebruikersrecensies op B&H Photo Video.

[ Today’s deal: Discounts on Cleer Enduro 100 and Bose Headphones 700 ]
0 Shares:
You May Also Like