Bespaar $ 65 op de ruisonderdrukkende AirPod-rivalen van Samsung

galaxybudslive

Als je een Samsung Galaxy-telefoon hebt of gewoon een solide paar Bluetooth-oordopjes wilt voor een goede prijs, dan is Amazon de plek om nu te winkelen. Alleen voor vandaag verkoopt de online retailer de Samsung Galaxy Buds Live echte draadloze oordopjes voor $ 105. Verwijder niet-productlink, lager dan de recentere prijs van $ 130 en een adviesprijs van $ 170. Dit is het laagste punt ooit. De deal eindigt maandagavond net voor middernacht Pacific time.

De Galaxy Buds Live zijn voorzien van 12 mm speakers en een speciaal ontworpen kanaal voor het versterken van de bas. Het beschikt ook over actieve ruisonderdrukking, compleet met een transparantiemodus voor het toestaan ​​van omgevingsgeluiden om u te helpen bewust te blijven van uw omgeving.

Voor eigenaren van Galaxy-telefoons ondersteunen de Buds Live Bixby-spraakactivering, vergelijkbaar met hoe de nieuwere AirPods van Apple Siri met stem kunnen activeren. Bixby, als je er niet bekend mee bent, is de digitale persoonlijke assistent van Samsung. De oordopjes worden geleverd met een oplaadcassette die de levensduur van de batterij tot 29 uur kan verlengen met actieve ruisonderdrukking en Bixby-spraakactivering uitgeschakeld.

Als je een niet-Galaxy Android-telefoon hebt, zijn dit nog steeds een solide paar draadloze oordopjes, alleen zonder de Bixby-spraakactivering. De Galaxy Buds Live van Samsung is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waaronder zwart, rood, goud en wit. Alle vier de kleuren zijn vandaag in de aanbieding.

[Today’s deal: Samsung Galaxy Buds Live for $105 at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like