Bespaar $ 50 op MLB TV met deze verborgen deal

MLB logo

MLB TV rekent dit seizoen een recordprijs van $ 140, maar je kunt veel minder betalen voor honkbal dat niet op de markt is met een sluwe oplossing.

Al minstens een paar jaar biedt de Major League Baseball Players Alumni Association 50 procent korting op MLB TV aan haar leden, en je hoeft geen gepensioneerde honkbalspeler te zijn om hiervan te profiteren. Meld u gewoon aan voor een “Home Run Fan Membership” voor $ 25 per jaar, en u krijgt een kortingscode die de prijs van MLB TV halveert.

MLB TV biedt momenteel een tijdelijke prijs van $ 130 voor het volledige seizoen, en de korting verlaagt de prijs naar $ 65. Door rekening te houden met de $ 25 kosten van een MLBPAA-lidmaatschap komt het totaal op $ 90, wat $ 50 is van de catalogusprijs. (Studenten en militairen kunnen bovenop die kortingen ook nog eens 35 procent besparen.)

T-Mobile-abonnees moeten deze rompslomp natuurlijk vermijden, zoals de koerier opnieuw aanbiedt free MLB TV aan zijn abonnees voor het seizoen 2022. (Je hoeft alleen maar te wachten tot 5 april om je aan te melden.) Maar voor alle anderen is dit de beste prijs die je krijgt zonder te wachten op kortingen in het middenseizoen.

Hoe het werkt

Het aanbod van de MLBPAA loopt al sinds 2020, volgens dit bericht op Reddit. Ik hoorde het pas net van een lezer (bedankt, Jos W.!), en het lijkt de laatste tijd meer aandacht te krijgen dankzij extra berichten rond Reddit en berichtgeving door Phillip Swann.

Toch wilde ik zelf zien of de deal werkt zoals geadverteerd, dus kocht ik een fanlidmaatschap van een jaar via de MLBPAA-website. Binnen een paar minuten nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met instructies over hoe je de MLB TV-korting kunt krijgen. (Een waarschuwing voor Gmail-gebruikers: deze e-mail verscheen in mijn map ‘Promoties’ in plaats van in mijn inbox.)

Vreemd genoeg is er geen couponcode of lidmaatschapsportal om de deal in te wisselen. In plaats daarvan linkt de welkomstmail naar een speciale bestemmingspagina die iedereen kan bezoeken, met een waarschuwing dat alleen gekwalificeerde leden de actieprijs zullen ontvangen. En ja hoor, inloggen met mijn MLB.com-account bracht me naar een afrekenpagina met de 50 procent korting intact.

MLBPAA korting afrekenen

Jared Newman / IDG

Fans van Minor League Baseball kunnen ook een MiLB TV-abonnement toevoegen voor $ 12,50, minder dan de gebruikelijke $ 25. Het MLBPAA-lidmaatschap brengt ook andere voordelen met zich mee, zoals kortingen op MLB.com-merchandise, Oakley-producten en sportschoolabonnementen, maar die moet ik nog onderzoeken.

Als bonus zijn MLB TV-abonnementen via MLBPAA eenmalig, net als het MLBPAA-lidmaatschap zelf, dus u wordt in 2023 niet automatisch gefactureerd voor beide abonnementen. Dat is niet het geval wanneer u zich op de gebruikelijke manier aanmeldt voor MLB TV.

Wat je krijgt

Net als in voorgaande jaren biedt MLB TV alleen toegang tot honkbalspellen die niet op de markt zijn, dus je kunt het niet gebruiken om naar je lokale team te kijken. Je krijgt ook geen games die worden uitgezonden op nationale tv-zenders en games die exclusief zijn voor andere streamingdiensten, zoals Friday Night Baseball op Apple TV+. (Swann merkt echter op dat MLB nooit juridische stappen heeft ondernomen tegen degenen die een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot in-market games, en de organisatie weigerde commentaar te geven op de vraag of zij zich tegen dit gedrag verzet.)

Dat gezegd hebbende, MLB TV is altijd een solide service geweest voor het beoogde gebruik, namelijk het kijken naar games die niet op uw lokale markt of op de kabel worden uitgezonden. De videokwaliteit is meestal uitstekend en de app biedt handige functies zoals “gecondenseerde” game-replays en de mogelijkheid om scores te verbergen.

Houd er rekening mee dat MLB TV doorgaans het hele seizoen door de servicekosten verlaagt en in de afgelopen jaren een korting van 50 procent op Vaderdag heeft geboden. Ik weet niet zeker of de MLPBAA-korting zal passen bij dergelijke deals.

Toch is dit een goede deal als je niet kunt wachten om weer honkbal te gaan kijken. en veel zoals free Paramount+, free March Madness-streams, freebies van draadloze providers en seizoensgebonden streaming-verkopen, het is een andere manier om besparingen op snoeren te maximaliseren voor degenen die weten waar ze moeten zoeken.

0 Shares:
You May Also Like