Bespaar $ 30 op Eufy’s slimme slot voor het scannen van vingerafdrukken

eufysmartlocktouch

Als je het beu bent om je voordeur met een sleutel te openen alsof het de twintigste eeuw is, dan is vandaag jouw dag om te moderniseren. Amazon verkoopt Anker’s Eufy Security Smart Lock Touch & Wi-Fi voor $ 220 met de afrekencode EUFYLOCK2021. Dat is $30 korting op de normale prijs.

We hebben deze versie van de Smart Lock Touch in februari beoordeeld, met vier van de vijf sterren. “Deze herstart biedt dramatische verbeteringen aan bijna elk facet van het apparaat”, zeiden we, na een eerdere versie in 2020 die ons niet onder de indruk liet.

We vonden het niet leuk dat de vorige Smart Lock-aanraking bijvoorbeeld geen integratie met andere smart home-producten had. Nu werkt deze nieuwe versie echter met Alexa en Google Assistant, waardoor je de deur handsfree kunt ontgrendelen als je geen zin hebt om je vingerafdruk te gebruiken (HomeKit zit nog steeds niet in de kaarten). Deze nieuwe versie heeft ook wifi toegevoegd, wat betekent dat je je deur op afstand kunt ontgrendelen vanaf je smartphone.

“Als je functies voor het scannen van vingerafdrukken in je slimme slot nodig hebt, is de inzending van Eufy het overwegen waard”, zeiden we aan het einde van onze recensie, en dat gaat dubbel tegen de kortingsprijs van vandaag.

[Today’s deal: Anker Eufy Security Smart Lock Touch for $220 after checkout code on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like