Bespaar $ 30 op de ‘ultieme slimme overspanningsbeveiliging’ waar we absoluut dol op zijn

hs300

Onze favoriete overspanningsbeveiliging is nu bijna op het laagste punt ooit verkrijgbaar. Amazon verkoopt de HS300 Kasa Smart Plug-stekkerdoos voor $ 50. Dat is $ 30 onder de adviesprijs en slechts $ 1 hoger dan het laagste punt ooit.

We gaven deze stekkerdoos vijf van de vijf sterren en een Editors’ Choice Award, en noemden het ‘de ultieme slimme overspanningsbeveiliging’ in onze verzameling van de beste modellen. “Van een gestroomlijnd ontwerp dat past bij een modern interieur, tot integratie met de goed ontworpen app, tot een scala aan ondersteuning en planning voor spraakbesturingsassistenten, TP-Link is erin geslaagd om het ideale apparaat te maken – een zeldzame prestatie in slimme -home hardware of elektronica van welke aard dan ook,” zeiden we.

Deze overspanningsbeveiliging en stekkerdoos heeft zes slimme stopcontacten en drie USB-poorten. De stekkerdoos werkt met Alexa en Google Assistant. Alle zes de stopcontacten kunnen afzonderlijk worden bediend, terwijl de USB-poorten alleen handmatig kunnen worden opgeladen.

De HS300 heeft geen hub nodig. In plaats daarvan maakt het rechtstreeks verbinding met uw wifi-netwerk via de Kasa-app. Dit is een fantastische stekkerdoos en overspanningsbeveiliging, en vandaag is het beschikbaar voor een uitstekende prijs.

[Today’s deal: Kasa Smart Wi-Fi Power Strip HS300 for $50 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like