Bespaar $ 30 op de Editors’ Choice bekroonde Wi-Fi Smart Lock van augustus

august wi fi smart lock lifestyle

Verbeter uw huisbeveiliging vandaag nog met de flat-out vierde generatie augustus Wi-Fi smart lock voor bijna $ 30 korting. Amazon verkoopt het slimme slot voor $ 183,03, een daling van $ 212 en verreweg de laagste prijs ooit.

We hebben deze versie van het slimme wifi-slot van augustus afgelopen juli beoordeeld, met vier van de vijf sterren en een Editors’ Choice-prijs. We zeiden dat dit slimme slot een zeer goede retrofit-optie was en dat het kleinere formaat het nog beter maakte.

Dit slimme slot is compatibel met de meeste nachtsloten met één cilinder en om het te installeren, hoeft u uw originele slot of sleutels niet te vervangen. In plaats daarvan vervangt het het achterste mechanisme van uw bestaande slot. Het August-apparaat kan dan automatisch ontgrendelen wanneer het uw smartphone of ander compatibel apparaat binnen bereik detecteert.

Het is ook compatibel met Amazon’s Alexa, Google Assistant en Apple’s Siri voor spraakbesturing waarmee je je deur kunt vergrendelen, ontgrendelen of de status van je deur kunt controleren. Via de August-app kun je ook ‘beveiligde sleutels’ versturen, waarmee anderen je huis kunnen openen en betreden via het slimme slot.

Deze vierde generatie versie van het slot is kleiner dan eerdere versies en voegt Wi-Fi toe aan de mix en maakt rechtstreeks verbinding met uw Wi-Fi-netwerk. We ontdekten in onze recensie echter dat als het slot niet zo dicht bij de router was, er prestatieproblemen zouden kunnen zijn.

Over het algemeen is het een zeer goed retrofit-slot en de prijs van vandaag is de beste tot nu toe van Amazon.

[Today’s deal: August Wi-Fi Smart Lock for $183.03 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like