Bespaar 28% op het Kasa Spot camerasysteem voor thuisbeveiliging

kasa spot home security camera system

Een geweldig huisbeveiligingssysteem zorgt voor gemoedsrust en kan een oogje houden op uw huis, evenals alle dingen en mensen erin. Vandaag kun je op Amazon het Kasa Spot-camerasysteem voor huisbeveiliging krijgen, waar we van hielden, voor $ 130. Dat is een korting van 28% op een catalogusprijs van $ 180.

Dit huisbeveiligingssysteem wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor het basissysteem: twee camera’s, een hub en alle kabels, bevestigingen en hardware die je nodig hebt om alles in te stellen. In onze review merkten we op dat de klassieke elementen van TP-Link – “probleemloze installatie, gebruiksvriendelijke functies en geweldige waarde” – aanwezig zijn in dit systeem, en zeiden dat “Kasa Spot niet de meest geavanceerde beveiligingscamera is die we heb gezien, maar voor de meeste huiseigenaren biedt het meer dan genoeg beveiligingsfuncties om meer gemoedsrust te brengen.”

Het beschikt over 1080p-opname, een zichtbereik van ongeveer 25 voet, tweerichtingsaudiomogelijkheden en geluids- en audiomeldingen. U kunt ook waarschuwingen en privacy-opties aanpassen met de verbonden Kasa Smart-app en gratis toegang krijgen tot 12 uur videogeschiedenis met de meegeleverde Kasa Care cloud-abonnementsservice.

We hebben dit camerasysteem 4 van de 5 sterren gegeven, waarbij we de geweldige bewegings- en geluidsdetectie, solide beeldkwaliteit en eenvoudige installatie als redenen om te kopen opmerken.

[ Today’s deal: Kasa Spot home security camera system for $130 .]
0 Shares:
You May Also Like