Bespaar 25% op Eufy’s uitstekende beveiligingssystemen, alleen vandaag

eufycam

Als je extra ogen wilt die over je huis waken, mis dan niet de grote, maar korte 24-uursdeal van Amazon over de uitstekende Eufy-huisbeveiligingssystemen van Anker. Verwijder niet-productlink. Alleen vandaag kun je het EufyCam E-basisstation en twee camera’s krijgen voor $ 209 of de EufyCam 2 Pro met drie camera’s voor $ 352,49. De eerste is $ 71 korting op de normale prijs, terwijl de laatste ongeveer $ 117 onder de gebruikelijke prijs en het laagste punt ooit ligt.

We hebben de EufyCam E beoordeeld en noemden het “een capabele camera voor binnen en buiten die iedereen zou moeten aanspreken die verplichte cloudabonnementskosten wil vermijden” op weg naar een geweldige beoordeling van 4 uit 5 sterren. Deze camera beschikt over 1080p video-opname, IP65 weersbestendigheid en nachtzicht. Zoals de recensie al zei, heeft het ook opslag aan boord voor degenen die niet van het idee houden van de extra kosten van een cloudabonnement voor hun video-opnames.

We hebben ook de Best Buy-versie van de EufyCam 2 Pro beoordeeld en deze ook vier van de vijf sterren gegeven. Deze camera-opstelling wordt geleverd met IP67 weerbestendigheid, 2K-resolutie voor video-opname (degradeert naar 1080p bij integratie met Apple HomeKit), nachtzicht en lokale opslag, net als het eerste model.

Als je een startersbeveiligingssysteem nodig hebt, mis dan deze geweldige 24-uursdeal op Eufy’s geweldige uitrusting niet.

[Today’s deal: One-day Eufy Security camera sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like