Bespaar $ 200 op iRobot’s Roomba s9+, de meest geavanceerde robotstofzuiger ooit gemaakt

s9 hero

Als je dit seizoen je smart home-uitrusting wilt uitgeven, wat dacht je dan van “de meest geavanceerde robotstofzuiger ooit gemaakt?” Dat is wat we de iRobot Roomba s9+ noemden, en het is nu $ 200 korting bij Amazon met een verkoopprijs van $ 899, een historisch dieptepunt.

In onze review gaven we de Roomba s9+ 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. We waren dol op de s9+ vanwege zijn “nieuwe ontwerp, dramatisch verhoogde zuigkracht, [and] nauwkeurigere navigatie.” We waardeerden ook de “mogelijkheid om te worden gekoppeld aan iRobot’s Braava Jet m6 robotmop om dubbele reinigingen van hardhouten vloeren uit te voeren.”

De Roomba s9+ heeft vrijwel alle functies die je zou verwachten van een slimme stofzuiger. Hij heeft naar schatting 2200 tot 2500 Pa – geschat omdat iRobot geen officieel nummer publiceert, alleen zegt hij dat hij 40 keer de zuigkracht heeft van de verouderde Roomba 600-serie.

Deze supergeavanceerde robovac ondersteunt (uiteraard) wifi, slimme kaarten om de indeling van je huis te leren en vSLAM-navigatie. Het wordt ook geleverd met een zelfledigingsstation om de Roomba tot 60 dagen aan de gang te houden zonder uw handen vuil te maken.

Je kunt het bedienen met de Roomba-app, inclusief de mogelijkheid om zones in te stellen voor die items die je niet wilt dat de robot aanraakt. Bovendien is het compatibel met Amazon’s Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing.

De iRobot Roomba s9+ is het huidige toppunt van robotstofzuigers en $ 899 is de goedkoopste prijs tot nu toe. Genoeg gezegd.

[Today’s deal: iRobot Roomba s9+ for $899 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like