Bescherm uw uitrusting met deze slimme overspanningsbeveiligingen op elk dieptepunt

tp link hs300us10 primary

Als je technologie bezit, is er één ding waar je geen genoeg van kunt krijgen. Nee, niet meer apparaten – meer stopcontacten. Vandaag hebben we twee solide deals gevonden over stekkerdozen/overspanningsbeveiligers om uw apparaten te beschermen, te laten werken en opgeladen te houden.

De eerste is de “ultieme overspanningsbeveiliging” in onze verzameling van de beste overspanningsbeveiligingen van 2020. Amazon verkoopt de TP-Link Kasa HS300 slimme wifi-stekkerdoos en overspanningsbeveiliging voor $ 54, het laagste punt ooit. Deze stekkerdoos heeft zes slimme stopcontacten en drie USB-poorten en werkt met Amazon Alexa en Google Assistant. Net als bij andere Kasa-apparatuur is een bridge of hub niet vereist om die slimme assistenten te gebruiken, omdat het apparaat rechtstreeks verbinding maakt met uw netwerk via de Kasa-smartphone-app.

“De Kasa Smart Wi-Fi Power Strip van TP-Link maakt geen compromissen in het leveren van zes geschakelde slimme stopcontacten en drie altijd-aan snelle USB-oplaadpoorten, samen met stroomstootbeveiliging”, zeiden we in onze recensie. “Van een gestroomlijnd ontwerp dat past bij een modern interieur, tot integratie met de goed ontworpen app, tot een scala aan ondersteuning en planning voor spraakbesturingsassistenten, TP-Link is erin geslaagd om het ideale apparaat te maken.”

Vervolgens hebben we de APC Smart Plug PH6U4X32 Wi-Fi-stekkerdoos en overspanningsbeveiliging voor $ 25, een daling van $ 35. Deze stekkerdoos heeft ook zes stekkers, maar slechts drie zijn slim en integreren met Alexa. Er zijn ook vier USB-poorten om op te laden.

Als je meer stopcontacten voor je huis nodig hebt, is het vandaag de dag om een ​​goede te kopen tegen de beste prijzen tot nu toe.

0 Shares:
You May Also Like