Bescherm uw huis met slimme Eufy Security-uitrusting tegen bodemprijzen, alleen vandaag

eufy4cam

Verhoog uw huisbeveiliging zonder de bank vandaag te breken dankzij een geweldige eendaagse Amazon-uitverkoop. De online retailer verkoopt Eufy Security-uitrusting tegen ongekende (of bijna) prijzen. Verwijder niet-productlink. Er zijn slechts drie items in de uitverkoop, maar er zijn hier enkele solide deals. De verkoop eindigt net voor middernacht op maandagavond Pacific time.

Ten eerste hebben we de Eufy Security Wi-Fi-videodeurbel voor $ 97,49. Dat is de laagste prijs aller tijden en een enorme korting van de gebruikelijke $ 130. Deze deurbel beschikt over 1080p video-opname, opslag aan boord, zodat u uw video’s niet naar de cloud hoeft te uploaden, tweerichtingsgesprekken en slimme detectiezones. Het werkt ook met door Alexa en Google Assistant aangedreven slimme schermen.

Vervolgens hebben we de Eufy Security eufyCam 2C-kit met vier camera’s voor $ 321,99, wat het laagste punt ooit is en bijna de vorige prijs. Deze versie van de eufyCam biedt 1080p video-opname, nachtzicht, opslag aan boord en IP67 weersbestendigheid.

Eindelijk hebben we de eufyCam E-kit met twee camera’s voor $ 209.29. Dat is niet helemaal het laagste punt ooit, maar het komt in de buurt en het is aanzienlijk minder dan de gebruikelijke vraagprijs van $ 300. We hebben de EufyCam E in oktober getest en gaven hem vier van de vijf sterren. “De EufyCam E is een capabele camera voor binnen en buiten die iedereen zou moeten aanspreken die verplichte cloudabonnementskosten wil vermijden”, zeiden we.

Nogmaals: al deze deals verdwijnen om middernacht, dus spring er snel op als je geïnteresseerd bent.

[Today’s deal: Eufy Security one-day sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like