Bescherm je huis met deze Eufy beveiligingscamera en videodeurbel aanbieding

eufycam 2

Beveilig uw huis vandaag nog goedkoop met de eendaagse deal van Eufy Security op AmazonRemove non-product link. De online retailer biedt aanbiedingen voor deurbellen en een verscheidenheid aan beveiligingscamera’s tot net voor middernacht op maandagavond, Pacific time. Dit zijn onze topkeuzes uit de uitverkoop.

Ten eerste is de Eufy Security Wi-Fi-videodeurbel $ 90, minder dan de gebruikelijke $ 120. Dit is het laagste niveau ooit, dat we eerder hebben gezien, en een geweldige prijs voor een solide stuk uitrusting. Deze deurbel biedt 1080p video-opname, lokale opslag, tweerichtingsaudio en integratie met Amazon Alexa en Google Assistant.

Vervolgens hebben we de Eufy Security 2K Indoor Cam voor $ 28, minder dan de gebruikelijke $ 40. Dit is weer een historisch dieptepunt en $ 12 korting op de gebruikelijke prijs. We hebben deze camera in juni getest en gaven hem vier van de vijf sterren. “De Eufy Indoor Cam 2K biedt geavanceerde beveiligingsfuncties voor een prijs die bijna iedereen zich kan veroorloven”, zeiden we in onze recensie. Het heeft uitstekende video, intelligent geluid en bewegingsdetectie (met waarschuwingen), en het kan worden geïntegreerd met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.

Ten slotte is het EufyCam 2 Wireless Home Security Camera System te koop voor $ 210, in plaats van $ 290. We hebben de EufyCam 2 in januari beoordeeld met vier van de vijf sterren vanwege zijn slimme bewegingsdetectie en uitstekende batterijduur van een jaar. “De EufyCam 2 is een aantrekkelijke startersoptie als u op zoek bent naar een beveiligingscamera voor buiten”, zeiden we.

[Today’s deal: Eufy Security one-day sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like