Bescherm je huis met de geweldige EufyCam 2 starterkit voor $ 50 korting

eufycam 2

Als u wat extra beveiliging aan uw huis wilt toevoegen, is vandaag de dag om dat te doen. De Eufy Security EufyCam 2, 2-cam kit kost nu slechts $ 250 op Amazon via EufyHome, dat is $ 50 korting op de meest recente prijs van $ 300.

We hebben de EufyCam 2 beoordeeld en hem vier van de vijf sterren gegeven. “De EufyCam 2 is een uitstekende starterskit voor buitencamera’s voor iedereen, maar gebruikers die prioriteit geven aan de levensduur van de batterij of Homekit-compatibiliteit, krijgen het meeste waar voor hun geld”, zeiden we.

Deze specifieke kit bevat het EufyCam 2-basisstation en twee monteerbare camera’s. De kit belooft een batterijduur van 365 dagen, aanpasbare detectiezones en HomeKit-compatibiliteit. De camera zelf heeft 1080p-video-opname, tweerichtingsaudio, nachtzicht en IP67-weersbestendigheid. Dat laatste betekent dat de camera volledige bescherming heeft tegen stof en bestand is tegen onderdompeling in water tot 1 meter (3,28 voet).

Hoewel je je camera niet in het zwembad laat vallen, betekent dit dat hij bestand is tegen een aantal weersomstandigheden, waaronder hevige regen. Over het algemeen is de EufyCam 2 een solide keuze voor huisbeveiliging, en op dit moment is hij beschikbaar voor een uitstekende prijs.

[Today’s deal: EufyCam 2, 2-camera kit for $250 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like