Bereid je voor op de winter met Google’s Nest Thermostat E voor slechts $ 140

nest thermostat e 2

Als je een slimme thermostaat voor een goede prijs wilt, ga dan vandaag nog naar eBay. Best Buy verkoopt de Google Nest E met temperatuursensor voor $ 140. Verwijder niet-productlink op de veilingsite. Het is niet duidelijk hoe lang deze deal beschikbaar zal zijn, maar eBay-deals van grotere retailers zijn meestal van korte duur.

De Nest Thermostat E is de goedkopere versie van Google van de slimme thermostaat en wordt meestal verkocht voor $ 170. We hebben de Nest E eind 2017 beoordeeld en hem 3,5 van de 5 sterren gegeven. Ons voornaamste bezwaar tegen de Nest E was dat hij niet met zoveel HVAC-systemen werkte als de duurdere Nest-modellen. Maar als het compatibel is met uw huis, is het een uitstekende aanbieding en u kunt controleren of het voor u werkt met de compatibiliteitscontrole van Google.

De Nest E heeft de leermogelijkheden van andere Nest-modellen en kan een routineschema maken voor de temperatuurinstellingen van je huis. Er is ook de mogelijkheid om handmatige schema’s te maken.

De thermostaat zelf heeft een eenvoudige plastic behuizing met een mat scherm, helemaal in het wit en ziet er best mooi uit, hoewel niet zo strak als de duurdere versies.

De Nest E wordt geleverd met één temperatuursensor, maar je kunt er later meer kopen als dat nodig is.

[Today’s deal: Nest Thermostat E with temperature sensor for $140 on eBay.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like