Benjilock biometrische slimme sloten voor uw fiets en uw voordeur

benjilockbyhampton fingerprint doorlock

We kwamen de Benjilock voor het eerst tegen op CES in 2019, toen het merk Hampton zijn eerste hangslot met een vingerafdruklezer introduceerde. Hampton toonde op CES 2021 drie nieuwe biometrische sloten: een fietsslot, een nachtschoot en een kleinere versie van het originele hangslot.

Alle drie de producten houden zich aan de filosofie van het merk om het simpel te houden. Elk belooft een uiterst eenvoudige installatie en geen enkele is afhankelijk van wifi-connectiviteit. Het Sporthangslot is aanzienlijk dunner dan zijn voorganger en kan worden gebruikt op lockers en dergelijke. Het kan worden geprogrammeerd om tot 10 verschillende vingerafdrukken te herkennen.

De oplaadbare batterij van het hangslot biedt tot zes maanden gebruik op een enkele lading en is nu verkrijgbaar in zes verschillende kleuren op de website van het bedrijf tegen een adviesprijs van $30.

300 horiz benjilock by hampton vingerafdruk fietsslot 010

Het fietsslot werkt met dezelfde concepten als de hangsloten en is verkrijgbaar als 8-inch beugel voor $ 79. Het beschikt over een hak- en boorbestendige cilinder en een bout-cutter-resistente, gehard stalen beugel.

Ten slotte zette het bedrijf zijn eerste stappen voorbij het hangslot en introduceerde het Benjilock Fingerprint Door Lock. Het apparaat combineert de biometrische technologieën van het Benji-slot met een slim toetsenbord en de nachtschoottechnologie van Hampton. Hij werkt op vier AA-batterijen.

Eigenaren kunnen de nachtschoot op drie manieren ontgrendelen: met behulp van hun vingerafdruk, het toetsenbord of zelfs een traditionele sleutel. Net als de Benjilock slaat hij tot 10 vingerafdrukken op, maar accepteert hij ook tot 25 unieke codes. Het kan worden ingesteld zonder dat een app nodig is. Het Benjilock-deurslot met vingerafdruk zal verkrijgbaar zijn in twee afwerkingen, Toscaans brons en satijnnikkel, voor een adviesprijs van $ 159.

0 Shares:
You May Also Like